Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Trešdiena, 9. oktobris
Helga, Elga, Elgars

Bijušais Knicks galvenais treneris kļuvis par vienu no Porziņģa faniem

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas Knicks galvenais treneris Džefs van Gandijs kļuvis par vienu no talantīgā latvieša Kristapa Porziņģa faniem, uzsverot, ka šis spēlētājs atkal devis līdzjutējiem iemeslu iemīlēt šo komandu.

Kā zināms, pašlaik 20 gadus vecais Porziņģis aizvada spilgtu debijas sezonu pasaules spēcīgākajā basketbola līgā. Pārstāvot Knicks komandu, latvietis 43 spēļu laikā caurmērā iemetis 14,0 punktus un izcīnījis 8,0 atlēkušās bumbas.

"Es mīlu Porziņģi, turklāt mani priecē tas, kā viņš ir ticis galā ar savu situāciju. Man ļoti patīk viņa spēle un psiholoģija," sarunā ar NewsDay.com izteicās 54 gadus vecais van Gandijs. "Zinu, ka pirmdienas maču savainojuma dēļ Porziņģim nācās noslēgt priekšlaicīgi. Cerams, ar viņu viss būs kārtībā."

"Par basketbolistu ar tādu augumu vienmēr esi norūpējies par viņa potenciālajiem savainojumiem ķermeņa apakšdaļā. Cerams, ka Porziņģim būs karjera ar labu veselību, jo viņš Knicks faniem ir devis iemeslu iemīlēties šajā komandā no jauna. Tas ir tādēļ, ka viņš blakus Karmelo Entonijam ir padarījis šo komandu konkurētspējīgu. Domāju, Knicks šosezon sasniegs izslēgšanas spēles," pauda van Gandijs, kurš Ņujorkas klubu trenēja no 1996. līdz 2011.gadam.

Van Gandijs karjeras laikā vadījis arī Hjūstonas Rockets vienību, taču pēdējos gados viņš nav trenējis un šobrīd ir ietekmīgā ESPN medija apskatnieks.

Ar 21 uzvaru 43 spēlēs Knicks komanda šobrīd Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem desmito vietu. Zīmīgi, ka iepriekšējā sezonā šī vienība 82 mačos tika tikai pie 17 panākumiem.

Trešdien Knicks savā laukumā uzņems Jūtas Jazz, bet Porziņģa dalība šajā mačā savainojuma dēļ vēl ir neskaidra.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi