Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Blūms pēc mača ar Lietuvu: Pāris reizes ar viņiem tur salecos..

"Protams, šī spēle man bija īpaša, jo pats daudz esmu pārstāvējis Lietuvas klubus. Varbūt vajadzēja sevi mazliet vairāk savaldīt. Nekas, esam trīs spēles nospēlējuši, un mums ir divas uzvaras, tas ir pozitīvi," pēc zaudējuma Lietuvas basketbolistiem (59:67) laikrakstam Diena atzina Latvijas basketbola izlases kapteinis Jānis Blūms.

"Šodien pietrūka vairāk tās enerģijas. Es centos to dot. Lai gan dabūju tās piecas piezīmes, bet vajadzēja vēl kādam. Uztaisīt tādu kapiņu. Agresīvāk, nekaunīgāk. Pāris reizes ar viņiem tur salecos... Dabūju tādas stulbas piezīmes," atzina Blūms, kurš laukumu ar piecām piezīmēm atstāja jau ceturtās ceturtdaļas vidū, paspējot gūt 11 punktus. "Arī lietuvieši bija nedaudz nobijušies, jo, ja zaudētu mums, tad viņiem būtu jau ļoti sarežģīta situācija. Tas viņiem bija gandrīz kā fināls."

"Pārtraukumā ģērbtuvē viss bija normāli, uzvilkāmies. Pēc tam arī otrajā puslaikā salauzām to spēli, bet tad pie neizšķirta Lavrinovičs uznāca, pieredzējis spēlētājs, un ielika piecus punktus pēc kārtas. Tas mūs bišķi tā kā salauza, turklāt tieši tad es dabūju ceturto piezīmi, vēl kāds. Tas mūs izsita no līdzsvara," Blūms komentēja trešajā ceturtdaļā panākto neizšķirtu (45:45), pēc kura mūsējie lietuviešiem ļāva gūt vairākus svarīgus punktus pēc kārtas.

"Īsti netikām galā ar sevi šodien. Nekas, izrunāsim, atpūtīsimies. Varbūt pēc pirmajām divām spēlēm bija lielas emocijas, turklāt vēl Baltijas derbijs. Laikam jau neesam vēl tik ļoti pieredzējuši, neesam Eirolīgas vai NBA klases spēlētāji, lai ar to tiktu galā. Betk kopumā ir okei pēc trīs spēlēm."

"Pret serbiem nav ko taupīt spēkus, jāspēlē simtprocentīgi. Ja sāksim kaut ko taupīt pēdējai spēlei, arī to zaudēsim. Jāiet maksimāli, jācīnās katrā spēlē par katru centimetru. Serbi nav neuzvarami, vēl šovasar pārbaudes spēlē viņus gandrīz uzvarējām. Ja viņi vēl šovakar tiks pie trešās uzvaras, nevar zināt, kādi būs svētdien – varbūt jau būs atslābinājušies. Tas līmenis viņiem nav tāds, ka nevarētu spēlēt," pirms svētdienas spēles ar Serbiju saka izlases kapteinis.

"Mums respekta nav ne pret vienu. Vismaz man noteikti ne. Cīnos, daru visu, kas jādara. Mums ir vairāki spēlētāji, kuri var izšaut, tāpēc es vairāk daru to melno darbu – sakašķējos ar kādu, izsitu no līdzsvara. Nav jau svarīgi tie punkti. Mums ir Kristaps, Kuskiks, Freimanis, vēl vairāki. Man ir citas lietas, ko nepamana."

Nākamā spēle Latvijai svētdien ar Serbiju, bet pirmdien mūsējos eksaminēs maķedonieši. 



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi