Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

Butauts: Bija jūtams, ka komanda nosēdās

"Bija divi dažādi puslaiki. Pirmajā dominējām un, ja nebūtu tik slikta precizitāte metienos, pārsvars būtu vēl lielāks. Patika, ka agresīvi spēlējām aizsardzībā, taču ne vienmēr izmantojām savas iespējas uzbrukumā. Trešais periods vēl bija ciešams, taču ceturtajā pavisam izkritām no ritma," pēc izcīnītās uzvaras VTB Vienotās līgas mājas spēlē pret Mariupoles Azovmash (73:71) sacīja Latvijas basketbola čempionvienības VEF Rīga galvenais treneris Ramūns Butauts.

Lai gan vefieši cīņas gaitā prata iekrāt solīdu pārsvaru, mača galotne bija saspringta un izredzes uzvarēt bija arī viesiem. "Nevarējām trāpīt no distances un iespēlēt zem groza. Pats  sliktākais, ka pātraucām spēlēt aizsardzībā. To uzsvēru spēlētājiem – ja netrāpam, spēle nebeidzas. Bija jūtams, ka komanda nosēdās. Prieks, ka punktu paņēmām un jāstrādā tālāk," atzina treneris.

Tāpat Butauts atzīmēja jauno basketbolistu pienesumu: ""Anžejs [Pasečņiks] ir ļoti jauns, kuram pagaidām vienkārši pietrūkst fiziskā spēka. Cenšamies viņu izmantot, lai viņš turpinātu attīstīties. Taču, kad jāuzvar, tad jāuzvar. Tāpēc [Kenans] Bajramovičs spēlēja beigās, lai gan viņš šodien nespīdēja, taču pieredze ir pieredze. Pašās beigās viņš trāpīja svarīgus soda metienus. Līdzīgs stāsts ir par [Ingu] Jakoviču. Viņš ir talantīgs spēlētājs, kuram vēl jāmācās un jāmācās. Centīsimies viņiem meklēt iespējas spēlēt. Vairāk, protams, liksim Latvijas čempionātā."

Jakovičs debijas mačā sešu minūšu laikā realizēja vienīgo divpunktu metienu un izcīnīja divas atlēkušās bumbas: "Labāk, protams, ka uzvara, ne pirmie punkti, lai gan tā spēle nebija pati labākā. Visu spēli bijām +10, taču beigās nedaudz atslābām. Viņi uzlika zonu, nedaudz apjukām, tāpēc arī spēle bija tāda, kā bija. Labs viss, kas labi beidzas."

"Ja godīgi, biju gatavojies tam, ka būs vēl grūtāk. Domāju, ka nospēlēju pietiekami labi. Esmu iejuties komandā, lai gan tas brīdis nav viegls. Cenšos palīdzēt atgūties. Jāspēlē un jāuzvar," sacīja jaunais basketbolists.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi