Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Trešdiena, 9. oktobris
Helga, Elga, Elgars

Čempioni Warriors izcīna 13.uzvaru pēc kārtas NBA mačos

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempione Goldensteitas Warriors ceturtdien izcīnīja jau 13.uzvaru pēc kārtas jaunajā sezonā.

Warriors aizvadītajā mačā izbraukumā ar 124:117 (25:41, 29:27, 31:23, 39:26) pieveica Losandželosas Clippers vienību.

Pēc pirmā puslaika pašreizējie čempioni bija iedzinējos ar 23 punktu deficītu. Taču turpinājumā Warriors basketbolisti demonstrēja rezultatīvāku sniegumu, kā rezultātā spēja atspēlēties un izcīnīt uzvaru visā mačā.

Rezultatīvākais šajā duelī uzvarētājiem ar 40 punktiem un 11 bumbām zem groziem bija pagājušās sezonas līgas vērtīgākais spēlētājs Stīvens Karijs, bet 25 punkti Kleja Tomsona rēķinā.

"Nav svarīgi, cik slikti mēs spēlējam, mums vienmēr ir ticība, ka varam uzvarēt," pēc spēles pauda Karijs. "Šī bija smaga spēle, kurā visi ieguldīja visus savus spēkus."

Savukārt mājiniekiem ar 35 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Kriss Pols, kurš atgriezās Clippers sastāvā pēc cirkšņa savainojuma izārstēšanas. Pols realizēja pirmos septiņus veiktos metienus, tai skaitā trīs tālmetienus. Tikmēr 27 punktus pievienoja Bleiks Grifins.

Warriors ir tikai piektā komanda NBA vēsturē, kas sezonu iesākusi ar 13 panākumiem pēc kārtas. Līgas rekords - 15 uzvaras tikpat mačos - pieder Vašingtonas Capitols klubam, kas to sasniedza 1948./1949.gada sezonā, un Hjūstonas Rockets vienībai, kas to atkārtoja 1993./1994.gada sezonā.

Kā zināms, 13 panākumi pēc kārtas ir visu laiku labākais Warriors sezonas sākums NBA vēsturē. Ja ņem vērā pērnās sezonas regulārā čempionāta nogalē izcīnītās uzvaras, Goldensteitas basketbolisti nav zaudējuši 17 spēlēs pēc kārtas.

Tikmēr pagājušās sezonas līgas fināliste Klīvlendas Cavaliers savā laukumā ar 115:100 (28:23, 35:25, 23:31, 29:21) pieveica Milvoki Bucks komandu, izcīnot pirmo uzvaru pēdējās trīs spēlēs.

Rezultatīvākais šajā duelī mājiniekiem ar 27 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām bija Lebrons Džeimss. Tikmēr Bucks rindās 33 punktus pievienoja Gianis Antetokunmpo.

Ar 13 uzvarām tikpat mačos pārliecinoša Rietumu konferences un NBA līdere ir Warriors, kamēr Clippers ar sešiem panākumiem 11 spēlēs ir sestā labākā komanda Rietumu konferencē.

Savukārt Cavaliers ar deviņiem panākumiem 12 spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi