Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Durants nevaino Warriors par iegūto smago traumu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas Warriors bijušais spēlētājs Kevins Durants nevainojot klubu savā Ahileja cīpslas traumā, kuru viņš guva šīs sezonas izslēgšanas spēlēs.

Durants, kurš starpsezonā pievienojās Rodiona Kuruca pārstāvētajai Bruklinas Nets, šīs sezonas izslēgšanas spēļu finālu ilgu laiku noraudzījās no malas, jo jau iepriekš bija iedzīvojies savainojumā. Tomēr piektajā spēlē Warriors pieņēma lēmumu sūtīt spēlētāju laukumā, kas drīz vien noslēdzās ar plīsušu Ahileja cīpslu.

Basketbolists sarunā ar Yahoo Sports atklāja, ka viņš neturot ļaunu prātu uz Warriors vienību par tās pieņemto lēmumu nesen notikušajās izslēgšanas spēlēs.

"Nē pie joda. Kā, lai nosoda Warriors?" retoriski jautāja basketbolists. "Dzirdēju, ka komanda esot mani piespiedusi atgriezties laukumā - neviens man nebilda ne vārda pirms es devos laukumā. Biju tikai es un Riks Celebrini (komandas ārsts) - strādājām kopā katru dienu," iepriekš izskanējušās baumas noliedza Durants.

"Tiklīdz sākās finālsērija es nolēmu atgriezties piektajā spēlē.... Protams, ka tā nebija. Tas vienkārši notika," atzina sportists. "Neviens par notikušo nav atbildīgs, un mums ir jādzīvo tālāk, jo drīzumā es atgriezīšos laukumā," optimistiski noskaņots bija Durants.

Warriors piektajā spēlē bija iedzinējos ar 1-3 un, lai arī spēlētājs ļoti vēlējās palīdzēt savai bijušai komandai, viņam gūtās traumas dēļ, visticamāk, nāksies izlaist visu 2019./20.gada sezonu.

Tikmēr Goldensteitas kluba vadība, ieskaitot galveno treneri Stīvu Keru, apgalvoja, ka pirms lēmuma pieņemšanas viss tika saskaņots ar komandas ārstu, kurš teica, ka sliktākais, kas ar spēlētāju varētu notikt, ir iespējamība, ka jau esošā ikra muskuļa trauma tiktu atsvaidzināta.

Par 2019.gada čempioniem kļuva Toronto Raptors, kas pirmo reizi vēsturē izcīnīja līgas čempiontitulu, tomēr līdz ar tās līdera Kavai Lenarda pievienošanos Losandželosas Clippers, Durants neslēpa, ka Kanādas komandai šis, visticamāk, arī bija pēdējais tituls.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi