Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Durants pēc Ahilleja cīpslas plīsuma nākamsezon varētu nespēlēt

Vienam no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiones Goldensteitas Warriors līderiem Kevinam Durantam plīsusi Ahilleja cīpsla, turklāt spēlētājs jau trešdien pārcietis operāciju.

Nopietnajā savainojumā Durants iedzīvojās pirmdien, kad Warriors komanda NBA finālsērijas piektajā spēlē izbraukumā ar 106:105 pieveica Toronto Raptors, kas gan saglabājusi vadību sērijā ar 3-2. Basketbolists šajā spēlē atgriezās laukumā pēc mēneša izlaišanas, bet pamanījās iedzīvoties citā traumā.

Trešdien Durants sociālajos tīklos paziņoja, ka viņam plīsusi labās kājas Ahilleja cīpsla, turklāt viņam jau veikta sekmīga operācija.

"Mans ceļš uz atveseļošanos sākas tagad. Šajā ceļā ar mani ir ģimene un mīļotie. Novērtējam līdzjutēju sūtītos laba vēlējumus," pauda Durants.

Pēc šādām traumām parasti ir ilga atkopšanās, un netiek izslēgts, ka iepriekšējo divu gadu NBA finālsērijas vērtīgākais basketbolists Durants nākamajā sezonā varētu nespēlēt vispār.

Durants šovasar varētu kļūt par brīvo aģentu un varētu pārcelties uz kādu citu komandu. Viņa trauma gan varētu sagrozīt citu komandu plānus, jo iepriekš lielu interesi basketbolista nolīgšanā izrādījušas tādas vienības kā Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas Nets, Ņujorkas Knicks, kā arī Losandželosas klubi Lakers un Clippers.

NBA finālsērijas sestā spēle notiks ceturtdien Oklendā, bet, ja būs nepieciešams septītais mačs, tas norisināsies svētdien Toronto. Šajās cīņās Raptors komandai ir iespējas nodrošināt pirmo čempiontitulu kluba pastāvēšanas vēsturē.

Durants šīs sezonas regulārajā čempionātā 78 spēlēs vidēji iemeta 26,0 punktus un izcīnīja 6,4 atlēkušās bumbas, savukārt 12 izslēgšanas turnīra mačos viņa kontā caurmērā 32,3 punkti.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi