Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Džeimsam triple-double, Klīvlendai 50.uzvara sezonā

Lebrons Džeimss pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā izcēlās ar triple-double un palīdzēja Klīvlendas Cavaliers komandai izcīnīt šosezon 50.uzvaru regulārā čempionāta mačos.

Cavaliers savā laukumā ar rezultātu 124:91 (38:23, 18:25, 31:24, 37:19) pārspēja Denveras Nuggets.

Džeimss šajā mačā guva 33 punktus, izcīnīja 11 atlēkušās bumbas un veica 11 rezultatīvas piespēles, 41.reizi karjerā tiekot pie triple-double.

Cavaliers izcīnīja šosezon 50.uzvaru 70 mačos un nodrošināja uzvaru Austrumu konferences Centrālajā divīzijā.

"Domāju, ka 50 uzvaras šajā līgā nevar izcīnīt katru gadu. Tas apliecina, cik smagi puiši strādā, lai to paveiktu," uzskata Cavaliers galvenais treneris Tairona Lū

Tikmēr citā mačā viena no līgas līderēm Sanantonio Spurs piedzīvoja zaudējumu, izbraukumā ar 88:91 (28:7, 23:29, 21:31, 16:24) piekāpjoties Šarlotes Hornets.

Uzvarētāju labā 29 punktus guva Džeremijs Lins, bet Spurs rindās 19 iemeta Tonijs Pārkers, 18 punkti un 12 izcīnītas atlēkušās bumbas Lamarkusa Oldridža rēķinā, savukārt 16 punkti un desmit bumbas Tima Dankana kontā.

Spurs pēc lieliska spēles sākuma pazaudēja iekrāto pārsvaru un mača galotnē izvērtās līdzīga cīņa. Spēles pēdējā minūtē Lins guva četrus punktus pēc kārtas, sekmējot Hornets komandai uzvaru.

Vēl vienā mačā čempionvienība Goldensteitas Warriors viesos ar 109:104 (27:29, 34:29, 28:31, 20:15) pārspēja Minesotas Timberwolves.

Uzvarētāju sastāvā 24 punktus guva Dreimonds Grīns, bet šīs sezonas līgas rezultatīvākais spēlētājs Stīvens Karijs pievienoja 19 punktus un veica 11 rezultatīvas piespēles.

Timberwolves rindās 25 punktus guva Endrū Viginss, savukārt 24 punkti un 11 atlēkušās bumbas Karla Entonija Taunsa kontā, kurš ir galvenais konkurents Kristapam Porziņģim uz sezonas labākā debitanta balvu.

Visas līgas un arī Rietumu konferences līdere ar 63 uzvarām 70 mačos ir Warriors, kam atlikušajās regulārās sezonas 12 spēlēs ir jāgūst vēl deviņas uzvaras, lai atkārtotu Čikāgas "Bulls" līgas rekordu.

Spurs ar 59 panākumiem 70 mačos ir otrajā vietā visā līgā un Rietumu konferencē, tikmēr Austrumos vadībā ar 50 uzvarām ir Cavaliers.

Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas Knicks ar 28 uzvarām 71 spēlē ir Austrumu konferences 13.vietā. Cerības uz vietu izslēgšanas spēlēs komanda saglabā vien teorētiskas izredzes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi