Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Džonsons 38 gadu vecumā no 3x3 basketbola atgriežas NBA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Detroitas Pistons ceturtdien parakstījis līgumu ar 38 gadus veco Džo Džonsonu, kurš iepriekšējo sezonu aizvadīja 3x3 basketbolā.

Džonsonam šī būs jau 18.sezona NBA laukumos.

Spēlētājs aizvadītajā sezonā piedalījās 3x3 basketbola tūrē, kas starp 12 komandām norisinājās ASV. Šajā čempionātā startē arī vairāki bijušie NBA spēlētāji, bet Džonsonam pagājušais gads izvērtās tik labs, ka viņš nolēma atgriezties pasaules spēcīgākajā līgā.

Džonsons spēlēja Big3 līgā, kurā vidēji spēlē izcēlās ar 21,9 punktiem un 3,9 rezultatīvām piespēlēm, tādējādi nopelnot vērtīgākā spēlētāja balvu. Tāpat spēlētājs finālspēlē realizēja izšķirošo tālmetienu, nodrošinot savai komandai uzvaru turnīrā.

NBA karjeras laikā spēlētājs septiņas reizes piedalījies Visu zvaigžņu spēlē. Šajā līgā Džonsons nospēlējis 1276 spēles, vidēji mačā izceļoties ar 16 punktiem, četrām atlēkušajām bumbām un 3,9 rezultatīvām piespēlēm. Karjeras laikā viņš pārstāvējis Bostonas Celtics, Fīniksas Suns, Atlantas Hawks, Bruklinas Nets, Maiami Heat, Jūtas Jazz un Hjūstonas Rockets, kas bija viņa pēdējā komanda.

Spēlētājs savas vienības līdz izslēgšanas spēlēm aizveda 11 sezonas pēc kārtas, tomēr pagājušajā gadā viņam neizdevās atrast jaunu darba vietu, tādējādi pievēršoties 3x3 basketbolam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi