Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Embīds NBA izslēgšanas spēlēs debitē ar 23 punktiem 76ers uzvarā

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēlēs ceturtdien ar 23 punktiem un uzvaru pret Maiami Heat debitēja Filadelfijas 76ers centra spēlētājs Žoels Embīds.

76ers viesos ar rezultātu 128:108 (37:33, 26:31, 33:30, 32:14) pārspēja Heat un Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijā izvirzījās vadībā 2-1. Rezultatīvākais spēlētājs Filadelfijas vienības rindās bija Embīds, kurš bez 23 punktiem izcīnīja arī septiņas atlēkušās bumbas.

Embīds bija spiests izlaist pēdējās desmit spēles lauzta sejas kaula dēļ. Tādējādi atgriešanās maču pret Heat viņam nācās aizvadīt ar karbona aizsargmasku.

"Tas bija apgrūtinoši," par spēlēšanu ar masku izteicās Embīds. "Taču tas ir vienīgais veids, kā šobrīd varu aizvadīt spēles. Man bija jātiek galā ar diskomfortu, kas arī veiksmīgi izdevās."

Savukārt cits izslēgšanas spēļu debitants Bens Simonss izcēlās ar double-double, gūstot 19 punktus un sakrājot 12 atlēkušās bumbas.

Tikmēr pretinieku komandas sastāvā 23 punktus guva Gorans Dragičs, bet double-double ar 19 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām sakrāja Džastiss Vinslovs.

Citā spēlē trešo uzvaru trīs spēlēs izcīnīja Ņūorleānas Pelicans, kas savās mājās Rietumu konferences ceturtdaļfinālā ar rezultātu 119:102 (36:20, 28:25, 27:25, 28:32) apspēlēja Portlendas Trail Blazers vienību.

Rezultāts šajā sērijā tādējādi kļuvis 3-0 Pelicans labā.

Uzvarētāju komandas sastāvā 30 punktus 30 minūtēs guva Nikola Mirotičs, kamēr double-double ar 28 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām pievienoja Entonijs Deiviss.

Savukārt zaudētāju komandas rindās rezultatīvākais spēlētājs ar 22 punktiem bija Kristians Džeimss Makolums, bet vēl 20 punktus guva Aminu Alfaruku un Demjens Lilards.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas basketbolista Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio Spurs Rietumu konferences ceturtdaļfināla trešajā spēlē ar rezultātu 97:110 (23:26, 23:26, 26:32, 25:26) cieta zaudējumu pašreizējai NBA čempionei Goldensteitas Warriors.

Bertāns spēlēja 20 minūtes un 29 sekundes, kuru laikā guva piecus punktus. Viņš iemeta vienu no trim tālmetieniem un trāpīja abus "sodiņus". Tāpat latvietis izcīnīja četras atlēkušās bumbas, izdarīja divas rezultatīvas piespēles un nopelnīja trīs piezīmes, bet viņam esot laukumā Spurs guva par punktu vairāk nekā ielaida.

Latviešu basketbolista pārstāvētā komanda tādējādi ir nonākusi zaudējuma attālumā no sezonas beigām, jo rezultāts sērijā ir 0-3.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi