Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Gulbis pēc uzvaras LBL bronzas sērijā pauž lielu lepnumu par Jūrmalas komandu

Jūrmalas komandas galvenais treneris Mārtiņš Gulbis pēc trešdien izcīnītās bronzas OlyBet Latvijas Basketbola līgā (LBL) pauda lielu lepnumu par savu vienību.

Jau ziņojām, ka Jūrmala trešdien bronzas fināla trešajā spēlē ar 80:67 (13:9, 14:15, 24:20, 29:23) pieveica Ogri, sērijā līdz trim uzvarām triumfējot ar pārliecinošo 3-0. Šīs pilsētas komanda pie LBL medaļām tikusi pirmo reizi.

"Pirmajā puslaikā spēle bija saraustīta, kaut kur laikam bijām sabijušies. Tāds ir tas "play-off", kur katra spēle ir citādāka. Otrajā puslaikā atraisījāmies un iemetām brīvos tālmetienus - viss aizgāja tā, kā vajadzēja," aģentūrai LETA teica Gulbis. "Zinot mani, vienmēr varētu būt labāk. Mēs varējām spēlēt labāk, bet uzvarētājus nesoda. Laikam šis ir tas brīdis, kad neko sliktu nevaru pateikt. Daudzi pat neiedomājās, ka mēs varētu sērijā uzvarēt ar 3-0. Labs panākums."

Pirms tam LBL pusfinālā Jūrmala pārliecinoši ar 0-3 piekāpās pašreizējajiem Latvijas čempioniem VEF Rīga, kamēr Ogre ar 1-3 atzina Ventspils pārākumu.

"Pēc zaudējuma pusfinālā vajadzēja sakārtot galvas un patrenēties. Bijām nedaudz gatavāki, jo trenējāmies tajā laikā, kad Ogrei vēl bija pusfināls. Grūti atrast mīnusus, ja esam veikuši jaunu ierakstu vēsturē. Labs notikums klubam," apmierināts bija Gulbis.

Tikai 27 gadus vecajam Gulbim LBL čempionātā šī ir otrā medaļa pēc kārtas, jo pērn viņš līdz bronzai aizveda arī Barons kvartālu, kas gan pirms šīs sezonas sākuma beidza pastāvēt. Tā vietā viņš kļuva par atjaunotās Jūrmalas galveno treneri, kas tika izveidota vien dažas dienas pirms sezonas.

"Pirms sezonas man bija trīs dienas, lai sagatavotu komandu. Trīs dienas sēdējām un domājām. Līdz pirmajai sezonas spēlei bija septiņas dienas, kuru laikā bija jāieplāno divas pārbaudes spēles. Ļoti laba pieredze. Viss labs, kas labi beidzas," pauda Gulbis. "Tie spēlētāji, kuri mums bija, arī ņēmām komandā budžeta ietvaros. Esmu lepns par katru puisi, kurš ir šajā vienībā komandā. Lepojos ar katru treneri, ārstu, jebkuru cilvēku, kas šeit strādā."

Jūrmalas komanda bronzas sērijā piedalījās otro reizi. Pirmajā piegājienā 2014.gadā ar 1-3 tika zaudēts Jēkabpilij.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi