Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Izcelties ganāmpulkā

Divvirzienu līgums Anžejam Pasečņikam paver iespējas Milvoki Bucks pārbaudes spēlēs.

Nedēļu pirms Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas sākuma cīņu par vietu 2021. gada čempionvienības Milvoki Bucks sastāvā turpina latvietis Anžejs Pasečņiks, kurš cer pēc trīsarpus gadu pārtraukuma atgriezties pasaules spēcīgākajā līgā. Paredzams, ka centra uzbrucējs sezonu iesāks fārmklubā Herd (latviski – ganāmpulks) G līgā, taču pārbaudes spēlēs parādītais sniegums licis komandas treneriem uz viņu raudzīties kā uz potenciālu palīgu sezonas gaitā. 

Kamēr Kristaps Porziņģis turpina rehabilitācijas procesu pēc vasarā veiktās kājas operācijas un laukumā varētu atgriezties ne ātrāk par Ziemassvētkiem, bet Dāvis Bertāns NBA vietā pieņēmis Vidējo Austrumu kluba Dubai izaicinājumu, Pasečņiks kā vienīgais no Latvijas basketbolistiem aizvada pārbaudes spēles pirms jaunās sezonas. Savulaik Filadelfijas 76ers draftētais un Vašingtonas Wizards sastāvā 2020. un 2021. gadā 28 spēles aizvadījušais Anžejs vasarā parakstīja divvirzienu līgumu ar Milvoki Bucks. Kluba treniņnometnē viņš ir viens no trijiem spēlētājiem ar šāda veida vienošanos – tādi ir arī aizsargiem Raienam Rolinsam un Stenlijam Umudem. Visi trīs piedalījās pirmajās divās Bucks pārbaudes spēlēs (87:120 pret Pistons un 102:107 pret Lakers), bet Pasečņiks vienīgais no viņiem izgāja laukumā 111:107 uzvarā pār Bulls.

Latvietis pret Pistons 8 minūtēs guva 2 punktus un 1 atlēkušo bumbu, pret Lakers 11 minūtēs izcēlās ar 4 punktiem, 2 atlēkušajām bumbām un 2 rezultatīvām piespēlēm, bet pret Bulls 6 minūtēs guva 4 punktus un 5 atlēkušās bumbas. Pēdējā spēlē viņš vienu no groziem guva ar efektīgu triecienu pāri pretiniekam no augšas, pieceļot kājās arī tobrīd uz rezervistu soliņa sēdošās komandas zvaigznes ar Demjenu Lilardu priekšgalā. Tajā mačā jau tika izmantota pamatturnīram pietuvinātu spēlētāju rotācija. Iespējams, tādā treneri redz vietu arī latvietim.

Pēdējā pārbaudes spēlē pirms jaunās sezonas Bucks piektdien Dalasā spēlēs ar Mavericks, bet NBA sezonu sāks 24. oktobrī Filadelfijā pret 76ers. G līgā Viskonsinas Herd sezona sāksies novembrī.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pietrūka kapteiņa

VEF Rīga piekāpjas izrāvienu cīņā Čempionu līgas spēlē.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi