Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Kaspars Bērziņš karjeru turpinās Ņižņijnovgorodā pie Bagatska

Latviešu basketbolists Kaspars Bērziņš pievienojies vienai no spēcīgākajām Krievijas komandām Ņižņij Novgorod, kuras galvenais treneris ir Ainars Bagatskis. Līgums noslēgts uz diviem gadiem.

Iepriekšējo sezonu Bērziņš pavadīja VTB Vienotās līgas vienībā Samāras Krasnije kriļja, kuru sezonas beigās piemeklēja finansiālas problēmas. 20 mačos Bērziņš vidēji guva 14,9 punktus un izcīnīja 7,9 bumbas zem groziem.

Tāpat pašlaik 29 gadus vecais latvietis spēlējis arī Latvijas klubos Rīgas Skonto, ASK Rīga, Barons/LMT, VEF Rīga, kā arī Spānijas vienībās Malagas Unicaja, Fuenlabrada un Santjago de Kompostelas Rio Natura Monbus.

"Spēlētājs, kura iespējas mēs zinām ļoti labi. Viņam drīz paliks 30 gadi, tomēr viņš vēl ir tālu no pilnīgas sava potenciāla parādīšanas," uzskata Bagatskis. "Viņš var uzbrukt zem groza un no perimetra, radot bīstamību pretiniekam."

Ņižņij Novgorod komandā strādā arī citi latviešu speciālisti Artūrs Štālbergs un Oskars Ernšteins, bet iepriekšējās sezonas beigās to pārstāvēja Rihards Kuksiks.

Nesen aizvadītajā sezonā Ņižņij Novgorod sasniedza otro posmu ULEB Eirolīgas sacensībās, bet Vienotajā līgā pusfināla sērijā ar 0-3 piekāpās Maskavas superklubam CSKA.

Jūlijā galvenais treneris Bagatskis un Bērziņš kopā ar Latvijas valstsvienību sāks gatavošanos Eiropas čempionāta finālturnīram.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi