Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Kurucam un Pasečņikam pa 7 punktiem savstarpējā NBA Vasaras līgas spēlē

Latvijas basketbolista Rodiona Kuruca pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Bruklinas Nets aizvadītajā naktī Vasaras līgas spēlē pārspēja Anžeja Pasečņika komandu Vašingtonas Wizards.

Savu trešo Vasaras līgas spēli aizvadīja Bruklinas Nets, kas Kurucam esot sastāvā ar 88:85 (19:17, 14:23, 34:22, 21:23) sīvā spēlē pārspēja Pasečņika pārstāvēto Wizards.

Kurucs šajā spēlē laukumā pavadīja 27 minūtes un 16 sekundes, kuru laikā izcēlās septiņiem gūtiem punktiem, piecām atlēkušajām bumbām, trim piespēlēm, kā arī četrām pārtvertām bumbām. Lai arī basketbolists grozam neuzbruka bieži, viņa metienu realizācija aizvadītajā spēlē bija 60%.

Tikmēr Pasečņikam spēle beidzās krietni ātrāk, jo basketbolists sakrāja piezīmju normu, tomēr 16 minūtēs un 38 sekundēs Latvijas sportists izcēlās ar septiņiem punktiem un vienu atlēkušo bumbu. Latvietis grozam uzbruka ar 33% precizitāti.

Līderis Nets komandā ar 19 gūtiem punktiem bija Džošs Grejs, bet tikpat punktus guva arī Wizards rezultatīvākais spēlētājs Rui Hačimuri, kurš tikai šogad tika izraudzīts NBA drafta pirmajā kārtā.

Wizards nākamā spēle paredzēta trešdien, kad jāspēkojas ar Losandželosas Clippers, bet Nets ceturtdien cīnīsies ar Orlando Magic.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka NBA Vasaras līgas pirmajā mačā Kurucs iemeta 14 punktus, bet Nets ar 92:96 piekāpās Dalasas Mavericks, tikmēr otrajā spēlē ar 74:58 tika pārspēta Horvātijas izlasi. Kurucs šajā mačā guva 15 punktus. Tikmēr Pasečņiks un Wizards iepriekšējā Vasaras līgas spēlē ar 84:79 uzveica Ņūorleānas Pelicans Latvietis šajā spēlē izcēlās ar septiņiem puntkiem.

NBA Vasaras līga Lasvegasā ilgs līdz 15.jūlijam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi