Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Kurucs turpina deldēt rezervistu soliņu; Džordžs ar iespaidīgu sniegumu debitē Clippers zaudējumā

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bruklinas Nets latviešu spēlētājs Rodions Kurucs ceturtdien palika uz rezervistu soliņa savas komandas zaudējumā.

"Nets" izbraukumā ar rezultātu 93:101 (35:28, 26:21, 18:30, 14:22) piekāpās Denveras "Nuggets". Kurucs zaudējumā nolūkojās no rezervistu soliņa.

Spēles vidusdaļā viesu pārsvars pārsniedza 15 punktus, taču otro puslaiku krietni labāk aizvadīja mājinieki, izcīnot savu astoto uzvaru 11 spēlēs un pakāpjoties uz trešo vietu Rietumu konferencē. "Nets" ar bilanci 4-7 Austrumos ieņem 11.vietu, taču tāda pati bilance ir vēl vairākām komandām, arī septītajā vietā esošajai Atlantas "Hawks".

Bruklinas kluba labā pa 17 punktiem guva uzreiz trīs basketbolisti - Džerets Alens, Kails Īrvings un Spensers Dinvidijs, Alenam ar desmit atlēkušajām bumbām sakrājot "double-double", bet Īrvingam sešām bumbām zem groziem pievienojot arī deviņas rezultatīvas piespēles. Mājinieku rindās "double-double" - 18 punkti un desmit atlēkušās bumbas - Nikolam Jokičam, bet Polam Milsepam bez 18 punktiem deviņas bumbas zem groziem.

No citām spēlēm jāizceļ Ņūorleānas "Pelicans" panākums savā laukumā pār Losandželosas "Clippers" - 132:127 (34:35, 38:24, 24:38, 36:30), sabojājot pirmo spēli šosezon Polam Džordžam.

Džordžs vasarā kā brīvais aģents pievienojās "Clippers", taču turpināja ārstēt pavasarī gūto pleca savainojumu. Cīņā Ņūorleānā viņš debitēja šosezon ar nedaudz vairāk nekā 24 minūtēs gūtiem 33 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām, taču ar to bija par maz uzvarai, kaut arī Lū Viljamss pievienoja 31 punktu un deviņas rezultatīvas piespēles.

Pretinieku rindās vēl rezultatīvāk nospēlēja Džrū Holidejs, sakrājot 36 punktus un septiņas piespēles, kā arī sešreiz atņemot bumbu pretiniekam. 23 punktus pievienoja Frenks Džeksons, bet divkāršs "double-double" Derikam Feivorsam - 20 punkti un tikpat atlēkušās bumbas.

Vēl vienā mačā Milvoki "Bucks" apspēlēja Čikāgas "Bulls" ar 124:115 (30:32, 35:34, 32:20, 27:29).

"Bucks" tikai trešās ceturtdaļas vidū pārņēma vadību, ko noturēja līdz mača beigām. Rezultatīvākais ar 38 punktiem Milvoki kluba rindās bija Jannis Adetokunbo, kurš arī izcīnīja 16 atlēkušās bumbas. 31 punktu un astoņas rezultatīvas piespēles pievienoja Ēriks Bledso. Tikmēr "Bulls" rindās 26 punkti Kobijam Vaitam, bet par punktu mazāk guva Zeks Lavīns, sakrājot arī septiņas rezultatīvas piespēles.

Visbeidzot Klīvlendas "Cavaliers" savā laukumā otrajā puslaikā nespēja atspēlēties pret Maiami "Heat", zaudējot ar 97:108 (22:34, 22:34, 30:26, 23:14).

Spēlē, kurā ne reizi pēc spēles sākuma centra iemetiena mājinieki nepanāca pat neizšķirtu, viesiem pirmgadnieks Kendriks Nans guva 23 punktus un sakrāja astoņas rezultatīvas piespēles, bet Bems Adebejo spēli beidza ar "double-double" - 16 punktiem un 15 bumbām zem groziem. Mājinieku rindās ar līdzīgu sniegumu atbildēja Kevins Lovs - 21 punktus un desmit bumbas zem groziem.

"Heat" tā bija sestā uzvara pēdējās astoņās spēlēs, un ar bilanci 8-3 klubs pakāpies uz otro vietu Austrumos, piekāpjoties vien Bostonas "Celtics".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi