Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Meieram 12 punkti atvadās no šīs sezonas ULEB Eirokausa

Par spīti Latvijas basketbolista Mārtiņa Meiera 12 gūtajiem punktiem viņa pārstāvētā Melnkalnes komanda Budučnost VOLI trešdien ar zaudējumu atvadījās no šīs sezonas ULEB Eirokausa, bet Žaņa Peinera pārstāvētā Belgradas Partizan NIS un Artūra Žagara pārstāvētā Badalonas Joventut spēlēs otrajā posmā.

Melnkalnes vienība "Budučnost VOLI" viesos ar 99:102 (30:16, 17:23, 26:25, 26:38) zaudēja Oldenburgas vienībai "EWE Baskets".

Meiers šajā mačā laukumā pavadīja tikai 13 minūtes un 37 sekundes, kuru laikā guva 12 punktus, trāpot grozā sešus no septiņiem divpunktu metieniem un aizmetot garām vienīgo soda metienu. Viņš arī pa trim reizēm izcīnīja atlēkušo bumbu un kļūdījās, četras reizes pārkāpa noteikumus, izprovocēja divus pārkāpumus pretiniekam un sakrāja  efektivitātes koeficientu astoņi.

Podgoricas vienībā 24 punktus guva Šons Kilpatriks, bet mājiniekiem ar 31 punktu izcēlās Džerijs Bleikss, bet 25 punkti, astoņas atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles Rašidam Mahalbašičam.

"Budučnost VOLI" ar trim uzvarām desmit mačos D apakšgrupā ieņēma piekto vietu sešu komandu konkurencē, bet "EWE Baskets" ar sešiem panākumiem ierindojās trešajā vietā.

B apakšgrupas spēlē Žaņa Peinera pārstāvētā Belgradas "Partizan NIS" savā laukumā ar 77:58 (16:14, 24:20, 14:6, 23:18) pārspēja Limožas CSP.

Peiners šajā mačā piecās minūtes un septiņās sekundēs laukumā palika bez punktiem, aizmetot garām abus trīspunktu metienus. Viņam arī viena atlēkusī bumba un efektivitātes koeficients mīnus viens.

Uzvarētāju rindās 14 punktus guva Nikola Jankovičs, bet viesiem par punktu vairāk sakrāja Markuss Ginjards.

Belgradas klubs ar septiņām uzvarām ieņēma otro vietu grupā, bet Limožas komanda ar divām uzvarām finišēja pēdējā.

Badalonas "Joventut", kas jau bija nodrošinājusi vietu ULEB Eirokausa otrajā posmā, bez Artūra Žagara pieteikumā viesos ar 81:103 (21:19, 17:32, 24:28, 19:24) piekāpās grupas pastarītei Ļubļanas "Cedevita Olimpija" vienībai no Slovēnijas.

Spānijas kluba rindās pa 14 punktiem sakrāja Perins Bjūfords un Klemens Prepeličs, bet mājiniekiem 18 punkti Jakas Blažiča kontā, 16 punkti Edo Muričam, bet 14 - Marko Simonovičam.

C grupā, kurā otro vietu ar sešām uzvarām izcīnīja Ojāra Siliņa pārstāvētā Itālijas komanda "Germani Basket", "Joventut" ar pieciem panākumiem desmit mačos finišēja ceturtā, bet Ļubļanas vienība ar četriem panākumiem palika pēdējā sestajā vietā.

ULEB Eirokausā 24 komandas ir sadalītas četrās apakšgrupās, bet otro posmu sasniegs katras grupas četras labākās vienības, kamēr tālāk ceturtdaļfinālā iekļūs katras apakšgrupas divas labākās komandas. Izslēgšanas turnīrā ceturtdaļfināli, pusfināli un fināls notiks sērijās līdz divām uzvarām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi