Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

NBA Austrumu fināls: Raptors otrajā pagarinājumā uzvar Bucks

Toronto Raptors komanda svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra Austrumu konferences fināla trešajā spēlē savā laukumā ar rezultātu 118:112 (30:21, 28:30, 19:24, 19:21, 7:7, 15:9) otrajā pagarinājumā pieveica regulārā čempionāta uzvarētāju Milvoki Bucks. Sērijā līdz četrām uzvarām Bucks gan atrodas vadībā ar 2-1.

Raptors sastāvā rezultatīvākais ar 36 punktiem bija Kavai Lenards, kurš izšķirošajā otrajā pagarinājumā guva astoņus punktus, sekmējot komandas uzvaru. Viņa rēķinā arī deviņas atlēkušās bumbas, turklāt basketbolists laukumā pavadīja 52 minūtes. Vēl mājinieku sastāvā ar 25 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām izcēlās Paskāls Sjakams, viņam nospēlējot 51 minūti, kamēr 16 punktus un 12 atlēkušās bumbas pievienoja pieredzējušais Marks Gasols.

"Šoreiz spēlējām ar lielāku pašatdevi un fiziskāk. Cīnījāmies aizsardzībā un bijām gatavi šai cīņai," gandarījumu pēc gūtās uzvaras neslēpa Raptors galvenais treneris Niks Nērss.

Tikmēr Bucks līderis Jannis Adetokunbo šajā mačā iemeta tikai 12 punktus, no spēles realizēdams piecus no 16 metieniem, taču viņš izcīnīja 23 atlēkušās bumbas. Rezultatīvākais viesu rindās ar 24 metieniem bija no rezervistu soliņa nākušais Džordžs Hils.

Adetokunbo gan otrā papildlaika pirmajā minūtē saņēma sesto piezīmi, tādējādi noslēdzot maču priekšlaicīgi, bet brīdi pēc tam Bucks pirmo reizi kopš paša spēles sākuma pārņēma vadību (105:103), ko gan nenosargāja. Raptors basketbolisti 32,4 sekundes pirms beigām panāca 114:110, ar ko bija gana, lai nodrošinātu uzvaru.

Sērijas ceturtā spēle turpat Toronto notiks otrdien.

Savukārt Rietumu konferences finālā iepriekšējo divu gadu NBA čempione Goldensteitas Warriors ar 3-0 ir vadībā pret Portlendas Trail Blazers.

Pērn otro gadu pēc kārtas par NBA čempioniem kļuva Goldensteitas Warriors, kas finālsērijā ar 4-0 pieveica Klīvlendas Cavaliers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi