Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

NBA leģenda Pipens īpašuma bojāšanas apsūdzībā iekļauj mazu meiteni

Nacionālās basketbola asociācija (NBA) kādreizējā zvaigzne Skotijs Pipens apsūdzībā par viņa īpašuma bojāšanu iekļāvis arī piecgadīgu meiteni, ziņo Ziemeļamerikas mediji.

2017.gada septembrī pēc viesuļvētrā Irma zaudētās mājas komiķi Lindsija Gleizere un Džeikobs Vološins noslēdza līgumu par Pipenam piederošās savrupmājas īri, mēnesī par to maksājot 30 000 ASV dolāru.

Tiesa, pērn decembrī Pipens pret īrniekiem iesniedza sūdzību par īpašuma sabojāšanu, kopumā nodarīto kaitējumu lēšot 109 000 ASV dolāru apmērā. Pipens apsūdzībā iekļāvis arī komiķu meitu, kas tobrīd bija četrus gadus veca.

Kā apgalvo bijušais basketbolists, mazā meitene viņa īpašumu izkrāsojusi ar flomāsteriem un krītiņiem. Tāpat Pipens norāda, ka īrnieku kaķis un suns urinējuši pa visu māju, atstājot aiz sevis traipus un antisanitārus apstākļus. Kādreizējā NBA leģenda komiķus apsūdz arī laicīgā īres nemaksāšanā un "Cuisinart" virtuves nažu piesavināšanā.

Pipina advokāts Džeisons Gilers apgalvo, ka bijušajam basketbolistam bija jāmaina teju visa gultas veļa, matrači un paklāji.

"Pieprasītā atlīdzība neaprobežojas tikai ar zaudējumiem, kurus radījuši bērni un dzīvnieki. Tas nav smieklīgi, jo nodarīt sestās pakāpes kaitējumu kāda īpašumam ir morāli un likumīgi nepareizi," NBC teica advokāts.

Pipens no apsūdzētajiem vēlas piedzīt samaksu par kaitējumu, tiesu izdevumus un citas izmaksas.

Turpretī apsūdzētie noliedz savu vainu, sakot, ka Pipenam bija jāmaksā par uzkopšanas pakalpojumiem, taču apkopēja īpašumā parādījusies ļoti reti.

"Kurš gan kādreiz būtu iedomājies, ka Deniss Rodmens veidos ciešas saiknes ar Ziemeļkoreju un Skotijs Pipens būs traks uz mazu meiteņu iesūdzēšanu tiesā?" paziņojumā saka Gleizere, norādot uz bijušā basketbolista iesauku "No Tippin' Pippen", kuru viņam piešķīra restorānu darbinieki par skopošanos ar dzeramnaudām.

53 gadus vecais Pipens Čikāgas "Bulls" sastāvā sešas reizes tika kronēts par NBA čempionu. Viņš arī septiņas reizes spēlēja NBA Visu zvaigžņu spēlēs un ASV izlases sastāvā divreiz kļuva par olimpisko čempionu.

Top komentāri

hmmm
h
Nedz mājdzīvnieki nedz mazā meitene nav vainīgi notikušajā - tie visi neapzinās ko dara. Taču pilnu atbildību nes meitenes vecāki, kuru pienākums ir organizēt šo savu rīcību neapzinīgo būtņu dienas gaitas. Esmu daudzreiz ievērojis, ka vecāki savu nepienācīgu bērna pieskatīšanas pienākuma nepildīšanu, cenšas attaisnot ar paša bērna esamības faktu. Vai tā nav nelietība, izmantot mazu meiteni kā aizbildinājumu, savu vecāku pienākumu nepildīšanai?
pupuķis
p
Nu, un ja tā apkopēja tur biežāk parādītos, fakts, ka kaķi un suņi dara savas vajadzības, kur pagadās un bērns apzīmē sienas, nemainītos. Apkopēja neizglābtu paklājus un droši vien nevarētu arī tās sienas notīrīt normāli.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi