Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

NBA zvaigzne Tompsons parakstījis maksimālo līgumu ar Warriors

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas Warriors zvaigzne Klejs Tompsons ceturtdien oficiāli parakstījis jaunu līgumu ar savu līdzšinējo vienību.

Tompsons jau jūlija sākumā savā Instagram kontā publicēja ierakstu, kurš nepārprotami vēstīja par spēlētāja nodomu palikt Warriors rindās.

Tiek lēsts, ka spēlētājs parakstījis līgumu par maksimāli iespējamo summu - 168 miljoniem eiro, kurus viņš saņems turpmāko piecu gadu laikā.

Spēlētājs jau pagājušajā gadā pauda vēlmi palikt Warriors, piebilstot, ka viņš šo komandu labprāt pārstāvētu visu savu karjeru.

Iepriekš jau ziņots, ka Tompsons finālsērijas sestajā spēlē pārrāva kreisā ceļgala krusteniskās saites, tādēļ viņam pagājušajā nedēļā bija paredzēta operācija, tomēr nedz spēlētājs, nedz viņa aģents par ķirurģisko iejaukšanos komentārus nav snieguši.

Tompsons Warriors rindās līdz šim nebija izlaidis nevienu izslēgšanas turnīra spēli, līdz šogad trešajā mačā viņam nācās to noraudzīties no malas, jo iepriekš tika gūta kājas muskuļa trauma.

Tikmēr Goldensteitas vienības ģenerālmenedžeris Bobs Maiers medijiem atzina, ka tikšanos ar Tompsonu viņš plānojis jau pirms spēlētāju tirgus atvēršanās.

Basketbolists Warriors sastāvā piecus gadus pēc kārtas spēlēja finālsērijas mačos, trijās reizēs izcīnot trofeju.

2016.gada 5.decembrī Tompsons spēles laikā guva 60 punktus, kas bija viņa personīgais rekords, un Warriors rindās tik daudz punktu nebija gūts jau 42 gadus.

Līdz ar Tompsona palikšanu komandā Goldensteitas vienības rīcībā turpmākajos gados joprojām būs dinamiskais duo - Stefans Karijs un Tompsons, kuri līgā pazīstami ar iesauku Splash brothers. Karijam ar Warriors ir spēkā esošs līgums uz pieciem gadiem par 201 miljonu dolāru (nepilniem 178 miljoniem eiro), kas tika noslēgts pagājušā gada jūlijā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi