Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

NBA zvaigznes Simonss, Lenards un Marejs pēc ilgstošām traumām atgriežas savos klubos

Savos Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubos atgriezušies traumas sadziedējuši Bens Simonss, Kavai Lenards un Džamals Marejs.

Simonss, kurš nebija spēlējis kopš 2021.gada jūnija, atgriezies Bruklinas "Nets" sastāvā un pirmdien pārbaudes mačā pret savu bijušo komandu Filadelfijas "76ers" laukumā bija 19 minūtes, kuru laikā guva sešus punktus, izcīnīja četras atlēkušās bumbas, atdeva piecas rezultatīvas piespēles, kā arī pieļāva divas kļūdas.

"76ers" izcīnīja uzvaru ar 127:108, bet rezultatīvākais Filadelfijas komandas rindās ar 20 punktiem bija Tairīss Maksijs. "Nets" sastāvā 13 punktus guva Kevins Durents.

"Esmu priecīgs, ka varu atkal doties NBA laukumā," pēc ilgstošās nespēlēšanas teica 2016.gada drafta pirmais numurs Simonss. "Tas bija jautri."

Pirmdien laukumā atgriezās arī Denveras "Nuggets" aizsargs Džamals Marejs. Pēdējo spēli Marejs aizvadīja 2021.gada 12.aprīlī, kad mačā ar Goldensteitas "Warriors" iedzīvojās nopietnā Ahileja cīpslas savainojumā.

"539 dienas..., tā kā jau būtu laiks," savā tviterkontā ierakstīja Marejs, kurš pirmdien zaudējumā 101:112 pret Oklahomasitijas "Thunder" laukumā pavadīja 14 ar pusi minūtes un guva desmit punktus.

Arī Kavai Lenards izlaida iepriekšējo sezonu, bet pirmdien Losandželosas "Clippers" rindās nospēlēja 16 minūtes pārbaudes mačā ar Portlendas "Trail Blazers" (102:97), guva 11 punktus, izcīnīja četras bumbas zem groziem un atdeva divas rezultatīvas piespēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi