Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

papildināts (16:51) - Šķēle no Igaunijas čempionvienības pārgājis uz Turcijas otro līgu

Latviešu basketbolists Armands Šķēle no Igaunijas čempionvienības Tallinas Kalev/Cramo pārgājis uz Turcijas otrās līgas vienību Pamukkale Universitesi.

Kā sociālajā tīklā Twitter ziņo spēlētāja aģents Artūrs Kalnītis, Šķēle jau atvadījies no Kalev/Cramo komandas biedriem. Vēlāk to apstiprināja arī pats Tallinas klubs, piebilstot, ka par Šķēles pāreju bijis zināms pirms kāda laika, tāpēc jau sākta viņa aizvietotāja meklēšana.

Šķēle Kalev/Cramo komandai pievienojās 2011.gada februārī, šajā laikā trīs reizes kļūstot par Igaunijas čempionu. Turklāt reizi viņš tika atzīts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju.

Šajā sezonā Kalev/Cramo sacenšas arī Eiropas kausā, kura ietvaros Tallinas klubam trešdien paredzēts mačs Latvijā ar vietējo VEF Rīga komandu, un VTB bankas rīkotās Vienotās basketbola līgas (VBL) sacensībās. Tomēr šajos abos turnīros kopā Kalev/Cramo vienība pagaidām izcīnījusi vien trīs panākumus 11 cīņās.

Eiropas kausā Šķēle šosezon vidēji guva 5,5 punktus, VTB Vienotajā līgā izcēlās ar vidēji 11,6 punktiem, bet Igaunijas čempionātā guva vidēji 10,3 punktus.

Savas karjeras labākos gadus Šķēle aizvadīja Barons/O!Karte komandā, ar kuru 2008.gadā uzvarēja gan Latvijas čempionātā, gan FIBA Eiropas kausa izcīņas turnīrā.

Tāpat karjeras laikā Šķēle spēlējis arī Beļģijas komandās Šarleruā Spirou un Lježas Basket, kā arī Polijas vienībā Vloclavekas Anwil, kurā viņš spēlēja laikā no 2001. līdz 2004.gadam, pavadot tajā trīs sezonas. Tāpat basketbolists pārstāvējis Itālijas vienību Neapoles Martos, Latvijas komandu Ventspils un Ukrainas Superlīgas klubu Zaporožjes Ferro-ZNTU.

Šogad Šķēle atgriezās Latvijas izlasē, piedaloties Eiropas čempionāta finālturnīrā, tomēr astoņos mačos vidēji guva vien 4,4 punktus.

Tāpat nesen izskanēja informācija, ka Šķēle kādam Latvijas uzņēmējam esot parādā 90 000 eiro (63 252 latus) un šobrīd izvairās no to maksāšanas. Krimināllietas ietvaros Šķēle Igaunijas tiesai zvērējis, ka viņa mēnešalga ir vien 500 eiro (351 lats). Tomēr Igaunijas mediji vēstīja, ka latvieša patiesais atalgojums varētu būt aptuveni 10 000 eiro (7028 lati) mēnesī.

Pamukkale Universitesi komanda Turcijas otrās līgas turnīrā izcīnījusi četras uzvaras deviņos mačos, kas pašlaik kopvērtējumā dod 12.vietu 18 vienību konkurencē. Tikmēr Kaspara Kambalas pārstāvētā Ankaras DSI Era vienība ar sešiem panākumiem pašreiz atrodas piektajā vietā.

Ar jaunāko informāciju papildināta otrā rindkopa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi