Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +8 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Pasečņika pārstāvētā Herbalife sasniedz ULEB Eiropas kausa pusfinālu, Bagatskis izstājas

 Latviešu basketbolists Anžejs Pasečņiks trešdien guva deviņus punktus ULEB Eiropas kausa izcīņas ceturtdaļfināla atbildes spēlē, kurā viņa pārstāvētā Spānijas komanda Grankanārijas "Herbalife" piedzīvoja zaudējumu, taču tā izcīnīja panākumu divu spēļu summā un iekļuva turnīra pusfinālā.

"Herbalife" savā laukumā ar rezultātu 83:86 (24:18, 21:21, 25:19, 13:28) zaudēja Polijas čempionei Zelona Guras "Stelmet".

Spānijas komanda uzvarēja pirmajā spēlē izbraukumā ar 93:82, līdz ar to vienībai izdevies gūt panākumu divu spēļu summā un sasniegt pusfinālu.

Pasečņiks atbildes mačā laukumā pavadīja 16 minūtes un 50 sekundes, trāpīja četrus no pieciem divpunktu metieniem, nerealizēja vienu trīspunktu metienu un sekmīgi izpildīja vienu no trim soda metieniem. Latvieša kontā arī piecas izcīnītas atlēkušās bumbas, divas kļūdas un deviņi efektivitātes rādītāja punkti.

Atbildes mačā "Herbalife" rindās rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Alens Omičs.

"Herbalife" pusfinālā spēlēs pret Turcijas klubu Stambulas "Galatasaray Odeabank", kas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē viesos ar 89:99 zaudēja Vācijas komandai Minhenes "Bayern", taču atbildes mačā otrdien savā laukumā uzvarēja ar 72:59 un guva panākumu divu spēļu summā.

Jau ziņots, ka galvenā trenera Ainara Bagatska vadītā Krievijas komanda "Ņižņij Novgorod", kurā strādā arī latviešu treneri Artūrs Štālbergs un Oskars Ernšteins, trešdien ceturtdaļfināla atbildes mačā dramatiskā cīņā izbraukumā otrajā pagarinājumā nospēlēja neizšķirti 91:91 (24:16, 21:16, 19:18, 10:15, 17:26) pret Francijas klubu "Strasbourg".

Mača pamatlaiks noslēdzās ar 74:65 par labu "Ņižņij Novgorod", taču divu spēļu summā rezultāts bija neizšķirts, tāpēc bija nepieciešams pagarinājums. Pirmais papildlaiks arī noslēdzās ar deviņu punktu pārsvaru Krievijas komandai, tāpēc sekoja vēl arī otrais pagarinājums, kurā Bagatska vadītā vienība nespēja gūt panākumu divu spēļu summā.

"Strasbourg" komanda iekļuvusi pusfinālā, kur spēlēs pret Trento "Dolomiti Energia", kas ceturtdaļfinālā abos mačos uzvarēja citu Itālijas komandu Milānas "EA7 Emporio Armani".

Sacensību uzvarētāji kvalificēsies 2016./2017.gada ULEB Eirolīgas turnīram.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākum...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi