Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Pasečņiks ar 2+10 palīdz Wizards izcīnīt negaidītu uzvaru

Latviešu basketbolists Anžejs Pasečņiks pirmdien guva divus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē un palīdzēja Vašingtonas Wizards komandai izcīnīt uzvaru. Dāvis Bertāns pēc gūtās traumas vēl neatgriezās laukumā. Divi punkti arī Rodionam Kurucam, taču viņa pārstāvētā komanda Bruklinas Nets bija spiesta samierināties ar zaudējumu pagarinājumā.

"Wizards" mājās ar rezultātu 123:105 (29:39, 42:24, 19:18, 33:24) pārspēja spēcīgo Maiami "Heat". 

Pasečņiks šajā mačā laukumā pavadīja 18 minūtes un 21 sekundi, kuru laikā realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem. 

Tāpat viņš izcīnīja 10 atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja divus metienus, un četras reizes pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Pasečņiku laukumā iemeta par 16 punktiem vairāk nekā ielaida.

"Wizards" komandā rezultatīvākais ar 29 punktiem bija Džordans Makrejs, kurš arī izcīnīja četras bumbas zem groziem un veica astoņas rezultatīvas piespēles. Pasečņiks bija līderis izcīnīto atlēkušo bumbu skaita ziņā.

"Heat" vienībā 27 punktus guva Džimijs Batlers.

Citā mačā Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" viesos pagarinājumā ar 115:122 (29:27, 21:22, 30:25, 23:29, 12:19) piekāpās Minesotas "Timberwolves".

Arī Kurucs guva divus punktus, mačā laukumā pavadot 12 minūtes un 22 sekundes, kuru laikā realizēja vienīgo divpunktu metienu, bet garām grozam raidīja vienīgo trīspunktnieku.

Tāpat viņa kontā četras rezultatīvas piespēles, divas personiskās piezīmes un +/- rādītājs -4.

Rezultatīvākais Bruklinas kluba rindās ar 36 punktiem, astoņām rezultatīvajām piespēlēm un piecām atlēkušajām bumbām bija Spensers Dinvīdijs, 19 punkti un septiņas atlēkušās bumbas Džo Herisam, bet Taurīns Prinss 11 punktiem pievienoja 14 atlēkušās bumbas.

Uzvarētāju rindās 24 punkti un astoņas atlēkušās bumbas Šabazam Neipīeram, 21 punkts Džeretam Kalveram, bet Gorgi Diens bez 11 punktiem izcīnīja 20 bumbas zem groziem.

Var teikt, ka tikai trīsreiz spēlē vadībā izvirzījās mājinieki. Pa reizei uz īsu brīdi tas notika trešajā un ceturtajā ceturtdaļā, savukārt pagarinājumā ne reizi vadībā nepabija viesi.

Nākamais mačs "Nets" basketbolistiem izbraukumā ceturtdien ar Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas "Mavericks", bet galvaspilsētas klubs dienu agrāk uzņems Orlando "Magic".

"Nets" ar 16 uzvarām 32 spēlēs ieņem septīto vietu Austrumu konferencē, bet "Wizards" ar 10 uzvarām 32 spēlēs ierindojas 13.vietā 15 komandu vidū.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi