Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pastarīte Jēkabpils/SMScredit.lv izcīna pirmo uzvaru sezonā

Šīs sezonas neapstrīdamā "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas pastarīte "Jēkabpils"/"SMScredit.lv" trešdien Valgā svinēja savu pirmo uzvaru.

Jēkabpilieši sezonas 22.spēlē Valgā ar rezultātu 70:59 (14:15, 25:22, 17:10, 14:12) pārspēja "Valga-Valka"/"Maks&Moorits" komandu.

Uzvarētājiem ar 27 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām izcēlās Leons Gilmors, 19 punkti un 14 bumbas zem groziem bija Jurijam Aleksejevam, bet desmit punktus guva Edgars Štelmahers.

Mājiniekiem ar 12 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām atzīmējās Sadē Adeds Huseins, bet no latviešiem rezultatīvākais ar astoņiem punktiem bija Kristaps Miglinieks.

Jēkabpils vienība uz Valgu devās ar 21 zaudējumu tikpat mačos un pārliecinošu pēdējo vietu kopvērtējumā, bet trešdien svinēja pirmo uzvaru sezonā. Tikmēr "Valga-Valka"/"Maks&Moorits" 22 cīņās guvusi sešas uzvaras, kas tai tabulā ļauj apsteigt tikai šodienas pretiniekus un "Liepāju".

Abu komandu pirmā apļa cīņā "Valga-Valka"/"Maks&Moorits" viesos izcīnīja uzvaru ar 79:61.

Latvijas-Igaunijas līgas kopvērtējuma vadībā ar 22 uzvarām 23 mačos atrodas "Ventspils", kamēr tai ar 21 uzvaru 23 spēlēs seko "VEF Rīga", trešā ar 19 uzvarām 21 duelī ir Tallinas "Kalev"/"Cramo", bet ceturtā ar 15 panākumiem 23 cīņās ir "Ogre". Aiz pirmā četrinieka ar 13 panākumiem 22 mačos ir Tallinas "TalTech", sestajā pozīcijā ar 11 uzvarām 22 cīņās ir Raplas "Avis Utilitas" komanda, bet tālāk desmit uzvarām 21 spēlē ir "Tartu Universitāte".

Pirmo astoņnieku ar 11 uzvarām 24 mačos noslēdz "Jūrmala"/"Betsafe", bet tālāk ar desmit uzvarām 23 mačos seko Tallinas "Kalev"/TLU un Pērnavas "Sadam". Septiņas uzvaras 23 mačos guvusi "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola", tālāk ar sešām uzvarām 21 cīņā seko "Latvijas Universitāte", seši panākumi 22 dueļos ir "Valga-Valka"/"Maks&Moorits" komandai, piecas uzvaras 21 mačā guvusi "Liepāja", bet tabulu ar vienu uzvaru 22 spēlēs noslēdz "Jēkabpils"/"SMScredit.lv".

Jaunizveidotajā Latvijas un Igaunijas līgas čempionātā šosezon piedalās 15 komandas.

Turnīrā komandas aizvadīs divu apļu cīņas, pēc tam astoņām labākajām piedaloties izslēgšanas spēlēs, noskaidrojot četras finālturnīra jeb "Final Four" dalībnieces, kuras 5. un 6.aprīlī sacentīsies Tallinas "Kalev"/"Cramo" mājvietā "Saku Surhall". Savukārt pēc tam notiks abu valstu čempionātu izslēgšanas turnīri.

Šogad par Latvijas čempioniem pirmo reizi kopš 2014.gada kļuva "Ventspils" basketbolisti, kas finālsērijā ar 4-2 pieveica pagājušās sezonas čempioni "VEF Rīga". Savukārt Igaunijā triumfēja Tallinas "Kalev"/"Cramo", kas finālsērijā ar 4-0 guva virsroku pār "Tartu Universitāti".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi