Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Pols nesaskaņu dēļ ar Hārdenu vēlas pamest Hjūstonas Rockets

Kriss Pols nesaskaņu dēļ ar Džeimsu Hārdenu vēlas pamest Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Hjūstonas Rockets, vēsta Yahoo Sports.

Kā informē medija avoti, abu basketbolisti nesaskaņas esot tik spēcīgas, ka tās neesot iespējams atrisināt.

Pēc Rockets zaudējuma aizvadītās sezonas NBA izslēgšanas turnīra Rietumu konferences pusfinālā pret Goldensteitas Warriors basketbolistiem Pols esot devies pie Hjūstonas kluba vadības un pieprasījis maiņu, kamēr Hārdens licis izvēlēties, kuru no abiem spēlētājiem paturēt.

Sezonas laikā abi basketbolisti neesot sarunājušies pat divus mēnešus, radot indīgu atmosfēru Rockets komandā. Tāpat Hārdens šajā starpsezonā neatbildot uz Pola centieniem sazināties.

Tiesa, Pols jau iepriekš bija zināms kā spēlētājs, kuram regulāri gadās nesaskaņas ar komandas biediem. Tā tas bija arī Losandželosas Clippers komandā, kā rezultātā viņš 2017.gadā tika aizmainīts uz Rockets.

"Viņi viens otru neciena. Abiem jāiet katram savs ceļš. Kriss nerespektē Džeimsa statusu līgā, kamēr Hārdenam ir vienalga, ko Pols iepriekš paveicis," pauda Yahoo Sports avots.

Hārdenu esot nokaitinājusi regulārie Pola savainojumi un sarežģītā personība.

Vēl 2018.gada izslēgšanas turnīrā Pols guva traumu, kamēr Rockets komanda Rietumu konferences finālā atradās vadībā pret Warriors, tomēr beigās piedzīvoja zaudējumu septiņu spēļu sērijā. Pēc savainojuma gūšanas basketbolists laukumā vairs nespēja atgriezties, būtiski ietekmējot Hjūstonas vienības izredzes iekļūt NBA finālā.

Pērn Pols, kuram šobrīd ir 34 gadi, ar Rockets parakstīja četru gadu līgumu par kopējo summu 160 miljoni dolāru (143 miljoni eiro). Tieši kontrakta apmērs varētu radīt problēmas klubam aizmainīt spēlētāju uz citu vienību. Aizvadītajā sezonā viņš regulārajā čempionātā piedalījās tikai 58 no 82 spēlēm.

Savukārt Pols regulāri sūdzējies par Hārdena spēles manieri ilgi pieturēt bumbu.

Pols aizvadītajā sezonā regulārā čempionāta 58 spēlēs vidēji iemeta 15,6 punktus un veica 8,2 rezultatīvas piespēles. Tikmēr 11 izslēgšanas turnīra cīņās viņa kontā caurmērā 17,0 punkti un 5,5 rezultatīvas piespēles.

Hārdens tikmēr bija regulārā čempionāta rezultatīvākais basketbolists - 78 spēlēs vidēji gūts 36,1 punkts un veiktas 7,5 rezultatīvas piespēles, kamēr izslēgšanas sacensībās 11 spēlēs viņš caurmērā atzīmējās ar 31,6 punktiem un 6,9 atlēkušajām bumbām.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi