Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Porziņģim double-double kārtējā Celtics uzvarā; rezultatīvs arī Bertāns

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā guva 12 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas zem groziem, bet viņa pārstāvētā Bostonas Celtics ar 124:107 (30:24, 33:32, 30:29, 31:22) savā laukumā pārspēja Portlendas Trail Blazers komandu.

Porziņģim šis bija trešais "double-double" pēc kārtas, bet "Celtics" tika pie 13.uzvaras pēc kārtas savā laukumā.

Latviešu basketbolists laukumā pavadītajās 27 minūtēs un 18 sekundēs realizēja vienu no trim tālmetieniem, divus no četriem divpunktu metieniem un piecus no astoņiem soda metieniem. Viņa kontā bija arī desmit atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, trīs pārtvertas bumbas, pieci bloķēti metieni, divas kļūdas, viena personīgā piezīme un +/- rādītājs +4.

 

Par rezultatīvāko "Celtics" rindās ar 26 punktiem kļuva Džeilens Brauns, bet 20 punktus guva Peitons Pričards.

"Trail Blazers" komandā ar 28 punktiem izcēlās Dalano Bantons, bet 22+14 sakrāja Deandre Eitons, bet 14+18 Volkera kontā.

"Celtics" ar 62 uzvarā 78 spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē un visā līgā, kā arī ir garantējuši sev uzvaru regulārajā čempionātā, kas dos mājas spēļu priekšrocības visās "play off" kārtās.

Nākamo cīņu "Celtics" aizvadīs otrdien, kad viesos tiksies ar Milvoki "Bucks" basketbolistiem.

Tikmēr Dāvis Bertāns svētdien guva 12 punktus Šarlotas "Hornets" zaudējumā pret savu bijušo klubu Oklahomasitijas "Thunder".

"Hornets" mājās piekāpās ar 118:121 (29:31, 26:34, 30:21, 33:35), ļaujot pretiniekiem pārtraukt trīs zaudējumu sēriju.

Bertāns šo sezonu uzsāka tieši "Thunder" rindās, kur aizvadīja 15 mačus un vidēji spēlē uz laukuma pavadīja vien sešas minūtes un guva 2,9 punktus. Pēc aizmanīšanas uz "Hornets" latvieša spēles laiks pieaudzis līdz 20 minūtēm un 25 spēlēs viņš vidēji mačā guvis 8,7 punktus.

Svētdienas spēlē Bertāns laukumā pavadīja 24 minūtes un sešas sekundes, kuru laikā realizēja četrus no deviņiem tālmetieniem. Viņa kontā bija arī divas atlēkušās bumbas, divas pārtvertas bumbas, viens bloķēts metiens, divas kļūdas, viena personīgā piezīme un +/- rādītājs +10.

Visi astoņi "Hornets" spēlētāji, kuri devās laukumā, guva vismaz desmit punktus, bet rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Grants Viljamss.

"Thunder" sastāvā ar "triple double" izcēlās Džošs Gidijs, kura rēķinā 20 punkti un pa 13 bumbām zem groziem un rezultatīvām piespēlēm. 26 punktus guva Ārons Viginss, bet 20+10 iekrāja Čets Holmgrens.

"Hornets" ar 19 uzvarām 78 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferencē, bet "Thunder" ar bilanci 53-25 ir trešie Rietumu konferencē.

Nākamo spēli "Hornets" aizvadīs otrdien, kad savā laukumā uzņems Dalasas "Mavericks" basketbolistus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi