Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Porziņģim pieticīgākā spēle Mavericks kreklā, Dalasai pirmais zaudējums viesos

Latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis pirmdien guva četrus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, kurā viņa komanda Dalasas Mavericks zaudēja Austrumu konferences līderei Bostonas Celtics.

Mavericks viesos ar rezultātu 106:116 (21:25, 33:29, 25:30, 27:32) zaudēja Celtics.

Porziņģis šajā mačā laukumā pavadīja 19 minūtes un 50 sekundes, kuru laikā nerealizēja nevienu no septiņiem divpunktu metieniem, bet realizēja vienu no četriem tālmetieniem un vienīgo soda metienu.

Tāpat viņš izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, bloķēja vienu metienu, pieļāva vienu kļūdu un piecas reizes pārkāpa noteikumus. Mavericks ar Porziņģi laukumā iemeta par 15 punktiem mazāk nekā ielaida.

Mavericks komandā rezultatīvākais ar 34 punktiem bija Luka Dončičs, kuram arī deviņas rezultatīvas piespēles un sešas atlēkušās bumbas. Vēl 15 punktus un astoņas bumbas zem groziem pievienoja Makss Klēbers.

Celtics vienībā 29 punktus guva Kemba Vokers, kurš trāpīja astoņus no 14 trīspunktu metieniem. Vēl viņa kontā arī pa piecām atlēkušajām bumbām un rezultatīvām piespēlēm. 25 punkti un 11 bumbas zem groziem Džeilena Brauna kontā, bet 17 punkti un sešas rezultatīvas piespēles Markusam Smitam.

Visu spēli līdz pēdējās ceturtdaļas vidum vadībā bija mājinieki. Viesiem izdevās trīsreiz izvirzīties divu punktu vadībā, taču mača galotne piederēja Bostonas basketbolistiem.

"Es tikai gaidu, kad sāksim spēlēt labi," pēc spēles žurnalistiem teica Mavericks īpašnieks Marks Kubans. "Nopietni. Mēs šosezon vēl neesam aizvadījuši nevienu labu spēli."

"Porziņģim bija grūts vakars," piebilda Mavericks galvenais treneris Riks Kārlails. "Mums tas vienkārši jāaizmirst un jāiet tālāk. Savukārt man jāstrādā pie tā, lai viņš tiktu izvirzīts labākās pozīcijās."

Savukārt Celtics galvenais treneris Breds Stīvenss paslavēja pretinieku komandas potenciālu: "Viņi ir savākuši labu komandu ar labu rezervistu soliņu. Viņiem ir virkne laba ranga basketbolistu, un ar šiem diviem ļoti jaunajiem puišiem [Porziņģi un Dončiču] tai jābūt labai komandai gadiem ilgi."

Mavericks ar sešām uzvarām desmit spēlēs ieņem 7.vietu Rietumu konferencē, bet Celtics ar astoņām uzvarām deviņās spēlēs ir pirmie Austrumu konferencē. 

papildināta visa ziņa

 

Top komentāri

Boms Tricis
B
To sauc par antirekordu...
Čalis ppierāda, ka
Č
nekāda superzvaigzne nav un laikam arī nebūs.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi