Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Porziņģis gūst 21 punktu Celtics uzvarā, Bertāns neiziet laukumā Thunder uzvarā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien guva 21 punktu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Bostonas Celtics komanda guva uzvaru.

"Celtics" savā laukumā ar rezultātu 119:116 (29:17, 38:36, 27:26, 25:37) uzvarēja Milvoki "Bucks" basketbolistus.

Porziņģis laukumā pavadītajās 26 minūtēs un 44 sekundēs realizēja divus no septiņiem tālmetieniem, septiņus no astoņiem divpunktu metieniem un vienu no diviem soda metieniem. Viņa kontā bija arī sešas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle un piecas piezīmes.

"Celtics" rindās rezultatīvākais ar 26 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm bija Džeilens Brauns, bet 23 punktus un 11 bumbas zem groziem pievienoja Džeisons Teitams.

"Bucks" komandā 28 punktus guva Bruks Lopess, ar 27 punktiem izcēlās Demjens Lilards, kamēr Jannis Adetokunbo tika pie 21 punkta un 13 atlēkušajām bumbām.

"Celtics" ar 12 uzvarām 15 spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē un nākamo maču aizvadīs piektdien, kad viesosies pie Orlando "Magic".

Savukārt Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns trešdien pēc trenera lēmuma neizgāja laukumā NBA spēlē, kurā viņa pārstāvētā Oklahomasitijas "Thunder" komanda mājās ar rezultātu 116:102 (26:14, 24:25, 34:38, 32:25) uzvarēja Čikāgas "Bulls" basketbolistus, tiekot pie sestā panākuma pēc kārtas.

"Thunder" rindās rezultatīvākais ar 40 punktiem un 12 rezultatīvām piespēlēm bija Šejs Gildžess-Aleksandrs, bet 20 punktus pievienoja Isaija Džo.

"Bulls" komandā 25 punktus guva Demars Derozans un Kobijs Vaits guva vēl 23 punktus.

"Thunder" ar 11 uzvarām 15 spēlēs ieņem otro vietu Rietumu konferencē un nākamajā mačā, kas paredzēts sestdien, savā laukumā uzņems Filadelfijas "76ers".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi