Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +12 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 9. oktobris
Helga, Elga, Elgars

Porziņģis šokēts par galvenā trenera Fišera atlaišanu

Talantīgajam latvietim Kristapam Porziņģim galvenā trenera Dereka Fišera atlaišana no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas Knicks bijis liels pārsteigums.

Kā zināms, Knicks pirmdien atlaida Fišeru, viņa vietā par pienākumu izpildītāju līdz sezonas beigām ieceļot trenera asistentu Kurtu Rembisu.

"Redzēju treneri, neilgi pirms viņš devās prom. Atvadījos un novēlēju viņam visu labu. Biju šokēts, kad viņš pateica, ka vairs nebūs mans treneris. Viņš man veltīja labus vārdus. Esmu viņam pateicīgs par to, ko viņš darījis manā labā, un es viņam par to saku paldies," ESPN citē Porziņģi.

Jau ziņots, ka Rembisa debijas mačā Knicks otrdien savā laukumā ar 108:111 zaudēja Vašingtonas Wizards, piedzīvojot sesto zaudējumu pēc kārtas un kopumā desmito pēdējās 11 spēlēs.

Porziņģis pēc šī mača atzina, ka pēdējās nedēļas bijušas ļoti smagas. "Neviens nav priecīgs. Ikviens ir nedaudz depresīvs par piedzīvotajiem zaudējumiem, taču cenšamies saglabāt pozitīvismu," sacīja latviešu basketbolists.

"Es piedzīvoju treneru nomaiņu pagājušajā sezonā Sevilla komandā, bet tas bija mazliet citādi. To mēs daļēji paredzējām, taču šoreiz tas bija negaidīti. Sajūta ir slikta, jo mēs dodamies laukumā, taču nav rezultāta," teica Porziņģis.

Ar 23 uzvarām 55 mačos Knicks komanda Austrumu konferences kopvērtējumā atrodas 12.vietā.

Porziņģis savā NBA debijas sezonā 54 mačos vidēji spēlē guvis 13,9 punktus, izcīnījis 7,7 atlēkušās bumbas un bloķējis 1,9 pretinieku metienus.

Turpinājumā Knicks komandu sagaida pārtraukums, kas saistīts ar NBA Visu zvaigžņu spēli. Nākamo maču Ņujorkas vienība aizvadīs tikai 19.februārī, kad tai viesos jātiekas ar principiālo pretinieci Bruklinas Nets.

Kā zināms, šīs sezonas debitants planētas spēcīgākajā basketbola līgā Porziņģis bija viens no kandidātiem, lai iekļūtu NBA Visu zvaigžņu spēles Austrumu konferences sākumsastāvā. Tomēr līdzjutēju balsojumā latvietim pietrūka gandrīz 100 000 balsu, lai to paveiktu. Porziņģis ar 473 579 balsīm palika sestais, bet, lai iekļūtu Zvaigžņu spēles sākumsastāvā, balsojumā bija jātiek labāko trijniekā.

Tiesa, Porziņģis piektdien izies laukumā mačā, kurā sacenšas spilgtākie pirmgadnieki un labākie no spēlētājiem, kas NBA aizvada otro sezonu. Porziņģis iekļauts Starptautiskajā komandā, kas divas dienas pirms NBA Visu zvaigžņu spēles tiksies ar ASV komandu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi