Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Otrdiena, 8. oktobris
Aina, Anete

Pusi sezonas izlaidušais Kerrs nosaukts par NBA gada labāko treneri

Par šīs sezonas labāko Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) treneri otrdien nosaukts uzvaru rekordu sasniegušās čempiones Goldensteitas Warriors vadītājs Stīvs Kerrs, kaut viņš pusi sezonas izlaida veselības problēmu dēļ.

Kerrs pirms sezonas saskārās ar komplikācijām pēc muguras operācijas, tāpēc viņu ilgstoši aizvietoja palīgs Lūks Voltons, kura vadībā vienība sezonu sāka ar 24 uzvarām pēc kārtas. Kerrs pie komandas stūres atgriezās tikai janvārī, līdz ar to regulārajā sezonā viņš komandu vadīja vien trīs mēnešus.

Kā zināms, Warriors komanda šosezon 82 spēlēs guva 73 uzvaras un pārspēja 1995./96.gadā Čikāgas Bulls sasniegtās 72 uzvaras, kas līdz šim tika uzskatīts par vienu no nepārspējamākajiem līgas rekordiem.

Tāpat Warriors šosezon sasniedza NBA rekordu izbraukumā izcīnītajās uzvarās (34) un uzvarētajās mājas spēlēs pēc kārtas (54, ieskaitot 18 uzvaras pagājušās sezonas beigās). Goldensteitas komanda kļuva par pirmo līgas vēsturē, kas izvairījusies no zaudējumiem divās spēlēs pēc kārtas.

130 Ziemeļamerikas žurnālistu balsojumā Kerrs saņēma 64 pirmās vietas un savāca 381 punktu. Otrais ar 37 pirmajām vietām un 335 punktiem bija Portlendas Trail Blazers vadošais speciālists Terijs Stots, bet trešais ar desmit pirmajām vietām un 166 punktiem bija pieredzējušais Gregs Popovičs no Sanantonio Spurs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi