Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Sanantonio Spurs aizmaina vienu no saviem līderiem Mareju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Sanantonio Spurs uz Atlantas Hawks aizmainījis vienu no saviem līderiem Dežonti Mareju, trešdien ziņo ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis.

Tiek vēstīts, ka par 25 gadus veco aizsargu, kurš aizvadītajā sezonā bija NBA līderis pārtvertajās piespēlēs un tika iekļauts "All Star" pirmajā komandā, "Spurs" no "Hawks" iegūs 33 gadus veco uzbrucēju Danilo Gallināri, kā arī trīs pirmās kārtas drafta izvēles (2023., 2025.un 2027.gadā).

Marejs aizvadītajā sezonā 68 mačos "Spurs" rindās vidēji izcēlās ar 21,1 punktu, atdeva 9,2 rezultatīvas piespēles, izcīnīja 8,3 bumbas zem groziem un pārtvēra divas piespēles.

Marejs NBA līdz šim visas piecas sezonas pārstāvējis "Spurs", vidēji mačā gūstot 12,5 punktus, izcīnot sešas bumbas zem groziem un atdodot 4,8 rezultatīvas piespēles.

Tikmēr veterāns Gallināri pagājušajā sezonā laukumā devās 68 mačos, no kuriem vien 18 pamatsastāvā, vidēji guva 11,7 punktus, izcīnīja 4,7 atlēkušās bumbas un atdeva 1,5 rezultatīvas piespēles.

Kopumā 13 sezonu laikā NBA itāļu spēlētājs, pārstāvot Ņujorkas "Knicks", Denveras "Nuggets", Oklahomsitijas "Thunder" un "Hawks", vidēji mačā guvis 15,6 punktus, izcīnījis 4,7 atlēkušās bumbas un atdevis 1,9 rezultatīvas piespēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi