Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +17 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 13. septembris
Iza, Izabella

Septembrī norisināsies Baltijas Superkausa izcīņas basketbolā un volejbolā

Septembra sākumā Rīgā norisināsies Baltijas Superkausa sacensības, kurās spēkosies Latvijas un Lietuvas basketbola klubi, kā arī Latvijas un Igaunijas volejbola vienības, vēsta Latvijas Basketbola savienība (LBS) un Latvijas Volejbola federācija (LVF).

Turnīrs "Arēnā Rīga" norisināsies 14. un 15.septembrī.

Par Baltijas Superkausu basketbolā cīnīsies Latvijas čempione "VEF Rīga" un vicečempione "Rīgas Zeļļi", kā arī Lietuvas klubi Viļņas "Wolves" un Panevēžas "Lietkabelis", kas pagājušajā sezonā Lietuvas Basketbola līgā (LKL) izcīnīja bronzu.

Savukārt par Baltijas Superkausu volejbolā spēkosies Baltijas līgas uzvarētāja un Igaunijas čempione "Selver"/"TelTach", Baltijas līgas fināliste Tartu "Bigbank" un Latvijas vienības Jēkabpils "Lūši" un "Robežsardze"/"Rīga".

"Sadarbībā ar loģistikas un transporta uzņēmumu "Fracht" un citiem mūsu atbalstītājiem pēc deviņu gadu pārtraukuma atdzīvinām Baltijas Superkausa ideju, lai pirms gaidāmās sezonas noskaidrotu stiprāko klubu," saka Latvijas Volejbola federācijas (LVF) valdes loceklis un idejas autors Kārlis Volodins.

Viņš uzsver, ka klubu volejbolam tā būs debija "Arēnā Rīga".

"Prieks, ka sporta līdzjutējiem būs iespēja baudīt augstākās raudzes sporta pasākumu," saka Volodins, piebilstot, ka gan sestdien, gan svētdien skatītājiem tiks rīkoti konkursi, priekšnesumi un izklaides pasākumi.

"Ar lielu prieku mūsu līdzjutējiem piedāvājam nākamos unikālos sporta svētkus - tiksimies "Arēnā Rīga" "Fracht" Baltijas Superkausa izcīņā," saka Latvijas Basketbola līgu direktors Salvis Mētra.

Viņš sola gan aizraujošas Latvijas un Lietuvas klubu cīņas basketbola laukumā, gan "lielisku volejbolu Latvijas un Igaunijas labāko klubu izpildījumā".

Turnīra pirmā diena sāksies ar volejbola turnīra pusfinālu spēlēm, kam sekos basketbola komandu pusfināli, bet svētdien tiks aizvadītas gan finālspēles, gan cīņas par bronzas godalgām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi