Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Stambulā pirms basketbola Eirolīgas spēles nodur serbu līdzjutēju

Stambulā piektdien pirms basketbola Eirolīgas spēles starp Galatasaray un Crvena Zvezda komandā tika sadurts Serbijas kluba atbalstītājs, kurš vēlāk mira slimnīcā, vēsta serbu laikraksts Večernje Novosti.

No gūtajām traumām mira 25 gadus vecais Belgradas kluba atbalstītājs Marko Ivkovičs. Viņš bija viens no 400 serbu kluba atbalstītājiem, kurš ieradās Stambulā.

Serbu kluba līdzjutējiem nebija biļetes un viņi netika ielaisti basketbola arēnā Abdi Ipekči, tāpēc atbraucēji mēģināja hallē iekļūt ar varu. Sākotnēji izcēlās līdzjutēju sadursmes ar policistiem, kuri centās nepieļaut serbu iekļūšanu arēnā, taču vēlāk izcēlās arī kautiņš ar Galatasaray atbalstītājiem, kurā Ivkovičs tika arī sadurts.

Gados jaunajam līdzjutējam tika iedurts sirds rajonā. Viņš tika nogādāts slimnīcā, kur ārsti piecas stundas cīnījās par viņa dzīvību, tomēr puisis bija zaudējis par daudz asiņu un nomira, skaidroja Serbijas konsuls Stambulā Zorans Markovičs.

Viņš norādīja, ka jau divas dienas pirms spēles varas iestādes brīdinātas, ka gaidāmas paaugstināta riska cīņa, tomēr policijas spēki pie arēnas bijuši nepietiekami, kas arī izraisīja saķeršanos.

Savukārt Turcijas kluba Galatasaray galvenais treneris Ergins Atamans serbu līdzjutējus nodēvēja par teroristiem, jo viņi hallē centušies iekļūt bruņojušies ar nūjām un uzklupuši vietējiem līdzjutējiem. Atamans aicināja Eirolīgu nepieļaut līdzīgus gadījumus.

Spēlē uzvaru ar 110:103 izcīnīja Galatasaray , kas panākumu guva spēles otrajā pagarinājumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bost...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi