Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Šteinberga ar "double-double" kaldina Galatasaray uzvaru Turcijas čempionātā

Latvijas basketboliste Anete Šteinberga trešdien Turcijas čempionāta spēlē guva 13 punktus un sakrāja 13 zem groziem izcīnītas bumbas, kaldinot Stambulas Galatasaray devīto uzvaru šajā sezonā, bet Kristīne Vītola pēc pārcelšanās uz čempionāta līdervienību šodien vēl nedevās laukumā desmitajā Stambulas Fenerbahče uzvarā.

Stambulas Galatasaray mājās ar 85:61 (22:8, 27:20, 17:18, 19:15) uzvarēja Hatajas Buyukšehir Belediyespor.

Šteinberga laukumā pavadīja 26 minūtes un 15 sekundes, kuru laikā guva 13 punktus, izcīnīja 13 atlēkušās bumbas un četrreiz rezultatīvi piespēlēja.

Latvijas izlases basketboliste grozā raidīja četrus no 12 divpunktu metieniem, kā arī realizēja vienīgo tālmetienu. Tāpat viņa iemeta divus no četriem "sodiņiem", reizi bloķēja pretinieču metienu, reizi kļūdījās, divreiz pārtvēra bumbu, nopelnīja trīs personīgās piezīmes un spēli noslēdza ar maču labāko efektivitātes koeficientu 22, kā arī dalītu spēles labāko +/- rādītāju 27.

13 punktus guva arī Kortnija Viljamsa, bet viešņu vienībā 18 punktus un deviņas atlēkušās bumbas sakrāja Aleksisa Princa.

Stambulas Galatasaray ar deviņām uzvarām desmit mačos Turcijas čempionātā ieņem otro vietu starp 14 klubiem, bet Hatajas klubs ar bilanci 4-3 ir devītais.

Debiju Turcijas čempionātā Stambulas Fenerbahče rindās trešdien vēl nepiedzīvoja Kristīne Vītola, kuras pārstāvētā komanda mājās ar 84:76 (13:22, 32:16, 16:25, 23:13) pārspēja citu Stambulas vienību Bešiktaš.

Vītola jau bija pieteikumā, bet laukumā vēl nedevās.

Rezultatīvākā mājiniecēm ar 22 punktiem bija Kaila Makbraida, bet viešņām 24 punkti un sešas atlēkušās bumbas Anhelas Alvaresas kontā.

Fenerbahče ar desmit uzvarām tikpat mačos ieņem pirmo vietu turnīra tabulā, bet Bešiktaš ar trim panākumiem deviņās spēlēs ir astotā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi