Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Šteinberga: Votersai galotnē nebija vieglu metienu, bet viņa tos realizēja

Pretinieču līderu, īpaši jau Annas Votersas, pārsvaru meistarībā kā izšķirošu faktoru pēc zaudējuma Eiropas čempionāta grupu turnīra pēdējā spēlē pret Beļģiju minēja Latvijas valstsvienības uzbrucēja Anete Šteinberga. "Viņām bija sarežģīti metieni, taču bumba iekrita grozā. Tās tomēr ir augstas klases spēlētājas, kuras šādos brīžos spēj izšķirt spēļu likteni," žurnālistiem teica Šteinberga. Komandas kapteine Gunta Baško-Melnbārde norādīja, ka spēles pēdējā ceturtdaļā pietrūkusi agresivitāte.

Spēlētājas un treneri atzina, ka otrajā puslaikā pietrūkusi līdere Elīna Babkina. Ne tikai tāpēc, ka viņa ir turnīra rezultatīvākā spēlētāja, bet arī pamata saspēles veidotāja.

"Galotnē vairākas reizes pārkāpām divdesmit četru sekunžu uzbrukuma laiku, pat netiekot pie metiena," atzina Baško-Melnbārde.

Šteinberga uzslavēja komandas biedrenes, kuras uzreiz pēc pārtraukuma labi iesaistījās spēlē: "Otro puslaiku jau iesākām labi, ieguvām desmit punktu pārsvaru, taču to nenosargājām."

Baško-Melnbārde uzsvēra, ka komandas spēlētājām pārmetumu nav – viņas laukumā atstājušas sirdi un dvēseli: "Nepaveicās uzbrukumā, bet čempionāts turpinās. Koncentrēsimies nākamajai spēlei un pretiniekam."

Šteinberga atklāja, ka ar pastiprinātu uzmanību nesekos līdzi atlikušajām pirmdienas spēlēm, kurās noskaidrosies Latvijas izlases astotdaļfināla pretiniece. "Punktus līdzi neskaitīšu. Kas nāks, ar to spēlēsim. Galvenais ir pašām noskaņoties cīņai un izdarīt visu, ko spējam," paziņoja spēlētāja.

Jau vēstīts, ka Latvijas sieviešu basketbola izlase pirmdien Čehijas galvaspilsētā Prāgā Eiropas čempionāta finālturnīra apakšgrupas noslēdzošajā spēlē aizvadīja neveiksmīgas noslēdzošās minūtes un ar rezultātu 58:62 piekāpās Beļģijai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi