Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Trinkjēri vēl neesot vienojies par Latvijas basketbola izlases vadīšanu

Pazīstamais itāļu speciālists Andrea Trinkjēri vēl neesot vienojies par Latvijas vīriešu basketbola izlases trenēšanu, pats Itālijas treneris paziņoja tviterī.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka uz Latvijas izlases galvenā trenera krēslu šobrīd ir divi pretendenti - pašmāju speciālists Roberts Štelmahers un Trinkjēri.

Otrdien sociālajā tīklā Twitter portāla Eurohoops.net žurnālists Nikos Varlass ierakstīja, ka Trinkjēri vienojies ar Latvijas Basketbola savienību (LBS) par valstsvienības trenēšanu.

Trinkjēri gan nepalika atbildi parādā un ieteica apskatniekam pārbaudīt informāciju, pirms to izziņot. "Būtu bijis labāk, ja jūs būtu pārbaudījis informāciju un vērsies pie manis. Tad būtu zinājis, ka tā nav taisnība."

Trinkjēri, kuram ir 50 gadu, iepriekšējā sezonā vadīja Serbijas komandu Belgradas Partizan, ar kuru viņam ir līgums arī uz nākamo sezonu. Partizan šovasar neieguva "wild card" dalībai ULEB Eirolīgā, tādējādi Belgradas vienība nākamsezon spēlēs ULEB Eirokausā un Adrijas līgā.

Pirms darba Belgradā Trinkjēri četras sezonas vadīja Vācijas komandu Bambergas Brose, trīs gadus pie viņa nospēlējot Jānim Strēlniekam. Pirms tam viņš sezonu strādāja Krievijas klubā Kazaņas Unics un Grieķijas izlasē.

Tāpat viņš karjeras laikā vadījis savas dzimtenes komandas Triboldi, Juvecaserta, Veroli un Cantu. Eirolīgā viņš nostrādājis piecas sezonas - divas ar Kantu komandu, bet trīs ar Bambergas vienību.

Zīmīgi, ka 2009.gadā Štelmahers tobrīd Trinkjēri vadītajā Veroli noslēdza savas profesionāļa gaitas.

Latvijas valstsvienība nekvalificējās šī gada Pasaules kausa finālturnīram, kā rezultātā līgums ar galveno treneri Arni Vecvagaru netika pagarināts. Vecvagars par Latvijas izlases galveno treneri tika apstiprināts 2017.gada septembrī, kad viņš nomainīja ilggadējo valstsvienības stūrmani Ainaru Bagatski.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi