Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Vestbrukam triple double uzvarā pār čempionvienību Raptors

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Hjūstonas Rockets zvaigzne Rasels Vestbruks ceturtdienas spēlē izcēlās ar triple double, kaldinot savas komandas uzvaru pār čempionvienību Toronto Raptors.

"Rockets" viesos ar 119:109 (34:28, 29:27, 31:33, 25:21) uzvarēja "Raptors", kas piedzīvoja jau otro neveiksmi pēc kārtas.

Uzvarētāju rindās ar "triple double" - 19 punktiem, 13 bumbām zem groziem un 11 rezultatīvām piespēlēm - izcēlās Vestbruks, bet Džeimss Hārdens pievienoja 23 punktus un septiņas atlēkušās bumbas.

"Raptors" klubā 24 punkti un deviņas atlēkušās bumbas Paskālam Siakamam, bet par četriem mazāk iekrāja Freds Vanvlīts.

Čempioni šajā spēlē nolēma ciešāk segt Hārdenu, kā rezultātā basketbolists pirmo puslaiku noslēdz vien ar sešiem punktiem. Trešajā ceturtdaļā mājinieki nedaudz samazināja viesu pārsvaru, taču tas atkal pieauga pēdējās 12 minūtēs, nosargājot uzvaru.

Citā spēlē Ņuorleānas "Pelicans" savā laukumā ar 132:139 (40:38, 30:36, 21:33, 34:18, 7:14) piekāpās Fīniksas "Suns", piedzīvojot jau septīto zaudējumu pēc kārtas.

"Suns" rindās 44 punktus, astoņas atlēkušās bumbas un deviņas rezultatīvas piespēles iekrāja Devins Būkers, bet zaudētājiem rezultatīvākais ar 26 punktiem bija Džonatans Klejs Rediks. Zīmīgi, ka vēl trīs basketbolisti "Pelicans" komandā guva vismaz 20 punktus.

Visbeidzot Ņujorkas "Knicks" mājās ar 92:129 (27:33, 18:34, 30:31, 17:31) zaudēja Denveras "Nuggets", neveiksmi ciešot jau devīto reizi pēdējo desmit spēļu laikā.

Ar 17 punktiem "Nuggets" komandā izcēlās Vils Bārtons, par punktu mazāk Džerami Grantam, bet 15 punktus iemeta Monte Moriss. Otrā laukuma pusē ar 17 punktiem rezultatīvākais bija Mičels Robinsons.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latviešu zvaigzne Dāvis Bertāns ceturtdien guva 25 punktus un sasniedza jaunu personīgo rekordu realizētajos tālmetienos NBA regulārā čempionāta spēlē, palīdzot Vašingtonas "Wizards" komandai izcīnīt uzvaru.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 119:113 (25:33, 40:22, 26:26, 28:32) pārspēja Filadelfijas "76ers", pārtraucot trīs zaudēto spēļu sēriju.

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 37 minūtes un astoņas sekundes, kuru laikā realizēja divus no trim divpunktu metieniem un septiņus no 13 tālmetieniem, kas ir viņa karjeras rekords. Tāpat viņš izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, pārtvēra vienu bumbu, pieļāva vienu kļūdu un divas reizes pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par 14 punktiem vairāk nekā ielaida.

Latvietis pirmajā puslaikā izcēlās ar apskaužamu precizitāti, jo grozā lidoja pilnīgi visi viņa metieni - divi divpunktu un seši trīspunktu metieni. Šāda statistika viņam ļāva kļūt par pirmo "Wizards" spēlētāju kopš 2014.gada 1.marta, kuram vienā puslaikā izdevies iemest sešus "trejačus". Togad to paveica Trevors Ariza. Šī Bertānam arī bija sezonas rezultatīvākā spēle, bet jau pēdējos trīs mačus pēc kārtas viņš pamanījies izcelties ar 20 punktiem, ko iepriekš viņš savā karjerā nebija paveicis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi