Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

VIDEO: Lauriju pagrūdušais Warriors investors saņēmis viena gada diskvalifikāciju

Toronto Raptors aizsargu Kailu Lauriju Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas mačā pagrūdušais Goldensteitas Warriors investors diskvalificēts uz vienu gadu un saņēmis arī 500 000 dolāru (443 855 eiro) naudas sodu.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Raptors komanda trešdien svinēja uzvaru NBA finālsērijas trešajā spēlē, atgūstot vadību sērijā. Kanādas komanda viesos ar rezultātu 123:109 pārspēja iepriekšējo divu sezonu čempioni Warriors, sērijā līdz četrām uzvarām panākot 2-1.

Vienā no spēles epizodēm Laurijs iekrita skatītāju priekšējās rindās, kur kāds Warriors līdzjutējs, kuram turklāt bija akreditācijas karte, pagrūda basketbolistu plecā. Pēcāk izrādījās, ka šis fans ir kluba investors Marks Stīvenss.

Par šo izgājienu Stīvensam piespriesta viena gada diskvalifikācija no jebkādām Warriors aktivitātēm, kas stājusies spēkā nekavējoties, kā arī piešķirts iespaidīgs naudas sods.

Ar šādu sodu Laurijs gan nebija mierā.

"Tādam cilvēkam kā viņš vispār nebūtu jābūt saistītam ar mūsu līgu," uzskata Laurijs. "Nebiju iedomājies, ka šis cilvēks ir daļa no grupas, kas izraksta spēlētājiem algu čekus. Tas ir neticami un padara šo situāciju tikai sliktāku."

Pēc spēles basketbolists norādīja, ka Stīvensam nebija nekāda iemesla viņu pagrūst. "Viņam nebija nekādas vajadzības speciāli sniegties pēc manis pāri vairākām sēdvietām un izteikt rupjus vārdus."

NBA Stīvensa rīcību nodēvējusi par nepieņemamu.

Tikmēr Laurijs tika slavēts par savu savaldību šajā situācijā, publiskas uzslavas izpelnoties arī no NBA superzvaigznes Lebrona Džeimsa.

"Nedomāju, ka attiecīgajā situācijā varēju izturēties labāk. Esmu priecīgs, ka rīkojos tieši tā. Apzinos, ka situācija varētu šobrīd būt atšķirīga, ja es būtu rīkojies citādāk," teica Laurijs.

Arī Warriors ceturtdien publiskoja atvainošanos Laurijam un Raptors klubam.

Sērijas ceturtā spēle notiks piektdien Warriors laukumā Oklendā.

Raptors iekļuvusi savā vēsturē pirmajā NBA finālā, kamēr Warriors cer izcīnīt trešo titulu pēc kārtas un ceturto pēdējo piecu gadu laikā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi