Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Viens no NBA labākajiem centra spēlētājiem Hovards oficiāli pievienojas Losandželosas Lakers

Viens no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vadošajiem centra spēlētājiem Dvaits Hovards piektdien oficiāli pievienojās Losandželosas Lakers komandai.

Par Hovarda pievienošanos Lakers vienībai jau ceturtdien vēstīja virkne ASV mediju, bet piektdien darījumu oficiāli īstenoja pati Lakers komanda, bet to apstiprināja NBA vadība. Līdz šim Hovards visu savu karjeru spēlēja Orlando Magic rindās.

Lakers spēcīgo centra spēlētāju ieguva, iesaistoties četru klubu maiņu darījumā, kurā figurēja arī Denveras Nuggets un Filadelfijas 76ers vienības.

Darījuma ietvaros uz 76ers komandu devās Lakers centrs Endrjū Bainums un Magic uzbrucējs Džeisons Ričardsons, kamēr uz Nuggets vienību pārcēlās 76ers uzbrucējs Andrē Igudala.

Savukārt uz Magic komandu pārcēlās Nuggets aizsargs Ārons Eflelo un uzbrucējs Els Heringtons, kā arī 76ers kluba Melnkalnes centrs Nikola Vučevičs un uzbrucējs Mo Herkless. Tikmēr Lakers bez Hovarda savā īpašumā ieguva arī vēl divus līdzšinējos Magic komandas spēlētājus - aizsargu Krisu Duhonu un uzbrucēju Ērlu Klārku.

Tāpat Orlando klubs ieguva pārējo trīs darījumā iesaistīto komandu nākotnes jauno spēlētāju drafta izvēles tiesības.

Kā ziņots, iepriekš 26 gadus vecais Horvards pieprasīja aizmainīšanu uz Bruklinas Nets komandu, taču abas puses nespēja vienoties par darījumu.

Pagājušās sezonas 54 regulārā čempionāta spēlēs Hovards guva vidēji 20,6 punktus un izcīnīja 14,5 atlēkušās bumbas, bet kopumā astoņās klubā pavadītajās sezonās viņa kontā vidēji 18,4 punkti ik mačā un 13,0 atlēkušās bumbas.

Hovardu 2004.gada jauno spēlētāju draftā Magic izvēlējās ar pirmo numuru. Viņš trīs reizes atzīts par līgas labāko gada aizsardzības tipa spēlētāju, piecas reizes iebalsots līgas simboliskajā pieciniekā, kā arī sešas reizes piedalījies NBA Visu zvaigžņu spēlē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi