Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Zvaigžņotā Lakers sasniedz NBA play off, bet lietuvieša Saboņa Kings noslēdz Warriors sezonu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēles otrdien sasniedza Losandželosas Lakers vienība, kas Play-in turnīra mačā viesos pieveica Ņūorleānas Pelicans komandu.

Mājinieki otrās ceturtdaļas sākumā spēja iekrāt desmit punktu pārsvaru, trešajā ceturtdaļā nonāca iedzinējos ar 15 punktiem, pēdējā ceturtdaļā vairākkārt izlīdzināja rezultātu, taču beigās piekāpās ar 106:110 (34:26, 16:34, 26:23, 30:27).

"Lakers" šī uzvara ļāva iekļūt "play off", kur pirmajā kārtā būs jātiekas ar patreizējo čempioni Denveras "Nuggets", kura Rietumu konferencē izsēta ar otro numuru.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 23 punktiem bija Lebrons Džeimss, kura kontā arī pa deviņām bumbām zem groziem un rezultatīvām piespēlēm, 21 punktu guva D'Andželo Rasels, bet ar 20+15 izcēlās Entonijs Deiviss.

Mājiniekus no zaudējuma nespēja glābt Ziona Viljamsona 40+11, turklāt dažas minūtes pirms finālsvilpes viņš iedzīvojās kājas savainojumā un devās uz ģērbtuvēm.

"Pelicans" vēl saglabā cerības uz izslēgšanas spēļu sasniegšanu un izšķirošajā mačā par "play off" tiksies ar Sakramento "Kings" komandu, kura otrdien savā laukumā pārliecinoši ar 118:94 (31:22, 23:28, 37:26, 27:18) pieveica Goldensteitas "Warriors".

Uzvarētājiem 32 punktus guva Kīgans Marejs, 24 - De'Ārons Fokss, 17 - Harrisons Bārnss, bet ar 16+12 panākumu kaldināt palīdzēja Domants Sabonis.

"Warriors", kuriem līdz ar zaudējumu sezona beigusies, sastāvā rezultatīvākais ar 22 punktiem bija Stefens Karijs, bet pa 16 punktiem guva Džonatans Kuminga un Mozess Mūdijs.

"Kings" un "Pelicans" spēle tiks aizvadīta piektdien un mača uzvarētājs "play off" pirmajā kārtā tiksies ar Rietumu konferences pirmo numuru Oklahomasitijas "Thunder".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šilovs: Uztraukuma pirms papildlaika nebija

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs, kurš svētdien debitēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā un tika pie dramatiskas uzvaras papildlaikā, pēc mača norādīja, ka pārlieku satrauci...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi