Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Fēnikss un daži Livonia regbisti devušies uz pārbaudes spēlēm Spānijā

Trešdien, 13. martā, regbija kluba Valmieras Fēnikss spēlētāji, kuriem pievienojušies arī daži livonieši, izlidojuši uz Barselonu, lai pēc tam dotos uz Spānijas Ziemeļaustrumu pilsētu Saragosu, kur nedēļas garumā aizvadīs treniņnometni un mērosies spēkiem pārbaudes spēlēs ar spēcīgām komandām no Spānijas, kas pasaules rangā ir labāko divdesmitniekā.

Izmantojot iespēju, Valmieras “Fēnikss” regbisti ir vienojušies ar Saragosu regbiju klubu, kuram ir tieši tāds pats nosaukums “Fēnikss”, doties uz Spāniju un regbija attīstības nolūkā aizvadīt gan treniņnometni, gan arī pārbaudes spēles, kas abu valstu regbistiem nāks par labu, uzlabojot meistarību un krājot pieredzi. Spānija vienreiz ir spēlējusi Pasaules kausa finālturnīrā un šobrīd pasaules rangā ieņem augsto 19. vietu. Latvijas atrodas 58. vietā.

Valmierieši ir bijuši pretimnākoši un piedāvājuši arī pāris “Livonia” jaunajiem spēlētājiem pievienoties braucienam uz Spāniju. RK “Livonia” apsvēra šādu iespēju un, protams, pieņēma šādu ļoti labu piedāvājumu. Tāpēc klubs ir nolēmis deleģēt pāris savus spēlētājus, jo, gatavojoties jaunajai sezonai, ir jāizmanto šāda lieliska iespēja, jo šāda treniņnometne un pārbaudes spēles Spānijā būs ļoti noderīgas.

Kopā ar Valmieras “Fēnikss” jaunajiem spēlētājiem uz Saragosu trešdienas rītā devušiues arī livonieši – Marks Gardovičs no U16 komandas, Edvards Šulcs-Ašeradens, kā arī no “Mītava” Rihards Pluškevics, kurš regbijā-15 spēlē “Livonia” komandas sastāvā.

“Livonia” vadība un treneru korpuss apzinās,  ka šādā veidā kluba spēlētāji varēs iegūt papildu pieredzi, spēlējot pret pieredzējušākiem spēlētājiem. Livoniešiem Spānijā būs iespēja izglītoties un audzēt meistarību, iepazīt regbija kultūru, tāpēc RK “Livonia” finansē un atbalsta jauno livoniešu braucienu uz Spāniju.

Šī brauciena programmā no 13. līdz 20. martam ietilpst treniņnometnes sarīkošana un pārbaudes spēļu aizvadīšana. Latvijas spēlētāji Saragosā aizvadīs kopīgu treniņnometni ar Spānijas regbistiem. Abas puses ir vienojušās ar par dažu pārbaudes spēļu sarīkošanu. Tas dos arī papildu iespējas uzkrāt pieredzi jaunajiem Latvijas spēlētājiem, kuru vidū ir daži livonieši, jo pretiniekos būs augstākas raudzes regbisti.  

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi