Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Livonia otrā komanda pārliecinoši pārspēj Ežus un izcīna pirmo uzvaru Latvijas čempionātā regbijā

Pagājušajā nedēļas nogalē Upesciema stadionā Latvijas čempionātā regbijā-15 vīriešiem RK “Livonia” otrā komanda “Garkalne/Livonia” ļoti pārliecinoši ar 79:19 pārspēja nepilnā sastāvā spēlējošos “Ežus”, tiekot pie pirmās uzvaras šajā sezonā un saglabājot cerības uz bronzu.

“Garkalne/Livonia” pirmajās divās spēlēs bija piedzīvojusi zaudējumus, bet “Eži” līdzšinējās divās spēlēs bija tikusi pie viena panākumu, pārspējot Valmieras “Fēniksu”. Pagājušajā nedēļas nogalē abām komandām bilance kļuva vienāda – 1:2, jo pirmo uzvaru izcīnīja “Garkalne/Livonia”.

Spēles rezultāts tika atklāts jau pašā sākumā, kad livonietis Veikutis veica piezemējumu. Puslaika vidū, kad cits “Garkalne/Livonia” spēlējošais “Baltrex” dublieris Avlosevičus izdarīja savu otro piezemējumu, rezultāts kļuva 19:0. Tad iestājas kārta ežiem atzīmēties uz tablo, piezemējumus veicot Tuminam un vēlāk arī Lagunovičam. Taču arī mājinieki negrasījās pirmajā puslaikā apstāties pie 19, gūstot vēl 12 punktus un nostiprinot vadību pēc pirmajām 40 minūtēm – 31:12.

Otrā puslaika pirmajās piecās minūtēs komandas apmainījās ar piezemējumiem (Siliņš ežiem, Avlosevičus livoniešiem), taču turpinājumā punktus guva tikai mājinieki, turklāt diezgan daudz, līdz ar to spēle beidzās ar lielu rezultāta starpību – 79:17.

“Esmu priecīgs atbraukt un ieguldīt sevi Latvijas regbija , it īpaši, “Livonia” kluba attīstībai. Attiecībā uz sestdienas spēli vēlos apsveikt “Livonia” otro komandu ar pirmo uzvaru. Neskatoties uz pretinieka vājumu spēlētāju iztrūkuma dēļ un spēles rezultātu, ir vairāki trūkumi, ko vajadzētu novērst, īpaši, raku, auta izspēli, individuālo aizsardzību. Centīsimies pastrādāt un izlabot kļūdas,” skaidro “Livonia” strādājošais gruzīnu regbija speciālists Gaga Gurešidze.

“Tveicīgos, smagos apstākļos aizvadījām trešo spēli. Lai arī uzvarējām, spēle bija smaga, jo eži nebija ieradušies kā “peramie puikas”, izrādot samērā sīvu pretestību, pat neesot pilnā sastāvā,” atzīmē RK “Livonia” menedžeris Gregors Gorohovskis.

“Komanda kā parasti bija komplektēta no kluba jauniešiem, kā arī piesaistītiem “Baltrex” dublieriem. Laukumā izgāja arī viens no veterāniem un kluba valdes locekļiem Artūrs Kisle, kas jaunajiem puišiem iedeva tādu papildus pārliecību. Tas viennozīmīgi ir foršs pienesums, un tāpēc mēs vienmēr gaidām veterānu iesaisti otrajā komandā, jo viņi jaunajiem var iedot gan padomu, gan atbalstu, gan arī tādu psiholoģisku drošības sajūtu,” uzsver Gorohovskis.

“Šo svētdien ir paredzēta spēle ar “Livonia” pirmo sastāvu un pēc tam vēl ar “Lāčiem”. Nākamajās divās spēles ceram uz vienu uzvaru. Uzskatu, ka komanda rāda labu sniegumu atbilstoši tam, cik daudz ir kopā trenējusies,” norāda “Livonia” menedžeris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi