Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Bokseris Briedis spēkosies ar kādreiz Taisonu pieveikušo Viljamsu

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis savā nākamajā cīņā 23.martā "Arēnā Rīga" spēkosies ar britu sportistu Deniju Viljamsu, kurš 2004.gadā spēja nokautēt leģendāro Maiku Taisonu, informē TM fighting team.

Savas karjeras līdz šim nopietnāko cīņu Briedis aizvadīs šova TM fighting Grand Prix laikā. Cīņa ilgs sešus raundus. Viljamss ir kādreizējais Lielbritānijas un Britu sadraudzības spēļu čempions, bet Taisonu viņš kā mazpazīstams bokseris spēja pārliecinoši pieveikt vēl 2004.gadā cīņas ceturtajā raundā.

2004.gadā Viljamss cīnījās par Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu, piekāpjoties slavenajam ukrainim Vitālijam Kļičko, kuram tā bija pēdējā cīņa pirms karjeras beigām. Nepilnus četrus gadus vēlāk gan Kļičko karjeru atsāka un turpina cīnīties vēl tagad.

Tomēr pēc diviem zaudējumiem Karlam Beikeram un Derekam Čisoram 2010.gadā Britu boksa valde ieteica Viljamsam neapkaunot sevi un atteicās piešķirt licenci. Drīz vien viņš saņēma Latvijas licenci un 2011.gadā ar to aizvadīja piecas cīņas, izcīnot trīs panākumus, gada beigās paziņojot par karjeras beigām. Kaut Viljamss startēja ar Latvijas licenci, šo valsti viņš pirmoreiz apmeklēs vien šomēnes.

Briedis pagājušajā gadā triumfēja boksa komercturnīra Bigger's Better superfinālā. Bez šī titula pagaidām vērā ņemamākās uzvaras viņam ir panākumi pār 1996.gada Atlantas olimpisko spēļu dalībnieku Jožefu Naģu un savu pēdējo pretinieku, bijušo Vācijas smagā svara čempiona titula pretendentu Ozkanu Četinkaju, ko viņš pieveica vēl pagājušajā piektdienā.

Bez Brieža šovā TM fighting Grand Prix piedalīsies arī tādas Latvijas cīņu sporta zvaigznes kā Baltijas MMA pussmagā svara čempions Mārtiņš Egle, Eiropas K-1 vicečempions Mareks Lavrinovičs, Baltijas MMA vidējā svara čempions Valts Višņevskis, Eiropas čempions kaujas sambo Artūrs Čerņavskis, Latvijas labākais vieglā svara MMA cīkstonis Edgars Skrīvers un citi. Kopumā šajā pasākumā tiks pārstāvētas sešas valstis - Latvija, Lietuva, Lielbritānija, Nīderlande, Baltkrievija un Surinama.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi