Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

FOTO: Jauni uzvarētāji aizraujošajā Patria šķēršļu skrējienā Ķekavas centrā

Prestižā šķēršļu skrējiena “Patria race” trešajā posmā, kas norisinājās Ķekavas centrā, noskaidrojās jauni sezonas uzvarētāji, par tiem kļūstot Denisam Macēvičam un Kristīnei Vāverei, informē organizatoru pārstāvis Ivars Bācis.

Elites grupai bija jāveic trīs apļi jeb kopumā 10km. Šoreiz šķēršļi gan mākslīgie, gan dabīgie kā Ķekaviņas upe, bija pilsētas centrā, padarot sacensības vēl aizraujošākas un skatāmākas. Tāpat kā pagājušajā reizē notika arī karā ievainoto ukraiņu skrējiens.

Vīriešiem šajā sezonā “Patria race” šķēršļu skrējienos uzvaras svinēja Daiņus Ļutkus un Andis Sakne, bet sievietēm pirmās vietas ieguva lietuvietes Sandra Ļutkus un Diuāna Verikaite. Gan citu sacensību, gan traumu dēļ pirmo posmu labākie Ķekavā nepiedalījās, līdz ar to bija zināms, ka būs jauni uzvarētāji šajā sezonā.

Vīriešiem uzvarēja iepriekš nestartējušai Deniss Macēvičs (38:11). Spraigajā cīņā par otro vietu Arvis Girevics par 4 sekundēm apsteidza Aigaru Ozolkāju, abiem pirmo reizi iekļūstot trijniekā. Šoreiz ar 4. vietu nācās samierināties iepriekšējā posmā Ozolniekos 3. vietu izcīnījušajam Mārcim Saliņam.

Sievietēm pēc divām otrajām vietām beidzot pie uzvaras tika Kristīne Vāvere, kura jau no paša sākuma uzņēma ātru tempu un tika galā ar visiem šķēršļiem, arī pašu grūtāko – kombinēto, kas bija jāiziet vienu reizi. Otro vietu ieguva lietuviete Jolanta Kozlova , bet trijnieku noslēdza Kristīne Roga, kura uz kombinētā šķēršļa parādīja savu neatlaidību un nopelnīja pirmo godalgu šosezon.

Komandām visu godalgoto trijnieku aizņēma Nacionālās aizsardzības akadēmijas studenti, labākajiem šoreiz esot otrās komandas pārstāvjiem, bet jaunajā 5km distancē jaunpienācējiem pirmās vietas ieguva Juris Konstantinovs un Agnese Čible.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi