Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Gulbis ATP rangā zaudējis divas pozīcijas

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis jaunākajā ATP vienspēļu rangā, kas publicēts pirmdien, no rekordaugstās 17.vietās atkāpies par divām pozīcijām uz 19.vietu.Pagājušajā nedēļā latvietis sacentās Romas "Masters 1000" sērijas sacensībās, kur tika līdz trešajai kārtai jeb astotdaļfinālam. Šogad latvietis uzvarējis 23 no 33 ATP līmeņa mačiem, izcīnot vienu titulu un septiņos no 11 turnīriem tiekot vismaz līdz ceturtdaļfinālam.

Šonedēļ Gulbis piedalīsies Nicas "ATP World Tour 250" sērijas turnīrā Francijā, kur izlikts ar otro numuru. Viņš sacensības uzsāks ar otrās kārtas cīņu pret slovāku Martinu Kližanu, kurš pasaules rangā ieņem 62.vietu, vai austrālieti Bernardu Tomiču, kurš ir tā 80.rakete.Tikmēr ATP čempionu rangā, kurā tiek skaitīti tikai šogad izcīnītie punkti ATP turnīros, Gulbis pašlaik atrodams 11.vietā, no labāko astotnieka atpaliekot par 545 punktiem.No citiem Latvijas tenisistiem rangā Andis Juška atguvis trīs pozīcijas un tagad ieņem 665.vietu, Mārtiņš Podžus pakāpies par piecām vietām, kas ļauj ieņemt 696.pozīciju, bet Miķelis Lībietis atguvis septiņas vietas un ieņem 712.pozīciju. Tikmēr Jānis Podžus atkāpies par deviņām vietām un šobrīd ieņem 874.pozīciju.Vēl Deivids Jukša rangā ieņem 1442.vietu, Mārcis Garuts atrodams 1500.pozīcijā, bet nesen vienspēļu rangā debitējušais Artūrs Lazdiņš tagad ir 2126.vietā. Jukša un Lazdiņš šonedēļ rangā sasnieguši savas karjeras rekordus.Ranga pirmajā desmitniekā notikusi viena izmaiņa.Līderis kopš pagājušā gada oktobra sākuma ir spānis Rafaels Nadals, bet viņam nemainīgi seko serbs Novāks Džokovičs, savukārt trešais ir Austrālijas atklātā čempionāta uzvarētājs Staņislass Vavrinka no Šveices.Ceturto vietu joprojām ieņem 17 "Grand Slam" titulus ieguvušais šveicietis Rodžers Federers, kuram seko spānis Davids Ferrers, bet sestais ir čehs Tomāšs Berdihs. Septītajā pozīcijā joprojām atrodas argentīnietis Huans Martins del Potro, liekot britam Endijam Marejam ieņemt vien astoto vietu, kas viņam ir zemākā kopš 2008.gada. Devītajā vietā atgriezies kanādietis Milošs Raoničs, kurš apsteidzis japāni Kei Nišikori.Pagājušajā nedēļā risinājās vienīgi Romas turnīrs, kura finālā Džokovičs ar rezultātu 4-6, 6-3, 6-3 uzvarēja Nadalu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauni kopvērtējuma uzvarētāji Stirnu buka 11. sezonā

Populārā taku skriešanas seriāla “Stirnu buks” 11. sezonas gala iznākums bija ļoti interesants, jo kopvērtējumā gandrīz visās galvenajās distancēs - GARMIN Lūsis”, “VENDEN Stirnu buks” un “KARTE...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi