Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Gulbis Indianvelsas Masters ceturtdaļfinālā tiekas ar mājinieku Isneru

Naktī uz sestdienu karjeras pirmo Indianvelsas Masters turnīra ceturtdaļfinālu aizvadīs Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis (ATP 22.), kura pretinieks būs amerikānis Džons Isners. Spēle varētu sākties ap plkst. 00.30 pēc Latvijas laika.

Milzis (dažādos avotos viņa augums svārstās no 2,06 - 2,08 m) Isners (28 gadi) ATP rangā ieņem augsto 13.vietu. Abi iepriekš kortā tikušies trīs reizes, divos mačos uzvarot trīs gadus jaunākajam Gulbim. Pērn Montekarlo turnīrā pārāks bija latvietis, bet sezonas izskaņā Valensijā revanšējās Isners.

Indianvelsā Gulbis vispirms ar 6-3, 6-3 pārspēja portugāli Žoao Sousu, bet tad ar 2-6, 6-1, 7-5 revanšējās bulgāram Grigoram Dimitrovam, ar kuru tikās jau trešo reizi mēneša laikā. Visbeidzot, astotdaļfinālā Gulbis ne bez grūtībām ar 7-6, 4-6, 6-2 pārspēja spāni Roverto Bautistu Agutu.

Tikmēr ar 12.numuru izliktais mājinieks Isners pirmajos divos mačos nezaudēja ne seta pret krievu Nikolaju Davidenko (7-6(5), 6-3) un taivānieti Jensunu Lū (6-4, 6-3), bet astotdaļfinālā trīs setos uzveica ATP ranga 33.raketi Fernando Verdasko no Spānijas: 7-6(3), 3-6, 6-3. Amerikāņa spēcīgākais ierocis ir varenā serve, turklāt, neskatoties uz milzu augumu, viņš ir gana kustīgs. Šosezon ASV 1.numurs Isners jau ticis pie titula ATP 250 turnīrā Oklendā.

Par ceturtdaļfināla sasniegšanu Gulbis, kurš pērn izstājās astotdaļfinālā, jau ticis pie 180 ATP ranga punktiem. Šī dueļa uzvarētājs cīņā par vietu finālā tiksies ar serbu Novaku Džokoviču (ATP 2.) vai francūzi Žiljēnu Benetū, kurš ATP rangā ieņem 65.pozīciju.

Tikmēr jau zināms, ka otrā pusfinālā tiksies leģendārais šveicietis Rodžers Federers (ATP 8.) un turnīrā lielāko pārsteigumu autors, ukrainis Aleksandrs Dolgopolovs (ATP 31.). Ar 28.numuru izliktais Dolgopolovs 3.kārtā sakāva ATP ranga līderi Rafaelu Nadalu, bet astotdaļfinālā uzveica arī Kanādas spēcīgāko tenisistu Milošu Raoniču.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi