Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Kamaniņu braucējs Kivlenieks: Pasaules čempionātā Siguldā totāli nepaveicās

Vienam no Latvijas labākajiem kamaniņu braucējiem Ināram Kivleniekam iepriekšējās nedēļas nogalē notikušajā pasaules čempionātā Siguldā vienkārši neesot paveicies, lai gan braucieni izdevušies gana labi, uzsvēra pats sportists.

Jau vēstīts, ka Latvija pasaules čempionātā Siguldā aizvadītajā nedēļas nogalē palika bez medaļām. Tikmēr pats Kivlenieks vīriešu sacensībās ierindojās 12.vietā.

"Sāk likties, ka uz baznīcu jāiet, jo neizdodas aizvadīt divus stabilus braucienus. Šosezon kādas trīs sacensības varētu novelt uz laika apstākļiem, bet pārējās reizes paša vaina. Kad kamana sataisīta, problēmas sākas pašam - jāklausa cilvēkiem, kuri saka, lai uztveru sacensības vieglāk. Nepieciešamas vienas labas sacensības, lai sajustu garšu, un ceru, ka tad viss aizies," sacīja Kivlenieks, kurš, runājot par pasaules čempionātu, uzskata, ka abi braucieni individuālajās sacensībās izdevās ļoti labi, vienīgi pirmajā netika trāpīts ar slieču smēri, bet otrajā startā vējš iepūta apmalē.

"Vienkārši totāli nepaveicās. Skatoties pēc rezultātiem, otrā brauciena startā zaudēju aptuveni pussekundi, bet lejā bija tāds pats rezultāts kā pirmajā braucienā, kaut kad beidzot visam jāsaliekas. Šosezon visu laiku eksperimentēju, gatavojoties Siguldai, tomēr šeit pats pieļāvu kļūdu," atzina sportists.

Šosezon Pasaules kausā iecerēti vēl divi posmi, bet noslēdzošajā posmā, kas norisināsies olimpiskajā Soču trasē, paralēli notiks arī Eiropas čempionāts.

"Sočos beidzot kārtīgi jānobrauc, un viss būs labi. Šosezon beidzot tehnikā visam urbjos pats cauri un uzskatu, ka jau ir liels progress, tāpēc domāju, ka rezultāts tikai augs," uzsvēra Kivlenieks.

Kā stāstīja Inārs, iepriekš komandā par tehniku atbildējis Mārtiņš Rubenis, un visi balstījās uz viņa idejām, bet šogad atrasti palīgi no malas, kuri vienmēr palīdz.

"Liels prieks, ka arī jaunie kamaniņu sportisti progresējuši. Beidzot neesam divatā, un tas mūs pašus dzen uz priekšu," minēja Kivlenieks.

Kā zināms, talantīgajam Rikam Kristenam Rozītim pēc konkurentu kļūdām svētdien Siguldā izdevās tikt pie sudraba U-23 vērtējumā un kopējā vērtējumā noslēgt pirmo desmitnieku. Tikmēr nesen no smadzeņu satricinājuma atlabušais Artūrs Dārznieks finišēja 15.vietā. Kā vienīgais no latviešiem otrajam braucienam nekvalificējās Kristers Aparjods, kurš palika uzreiz ar strīpas, pirmajā braucienā finišu sasniedzot 26.pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi