Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Latvijas pāris iekļūst pusfinālā Eiropas kausā Standartdejās

Polijas pilsētā Elblongā notikušajā Eiropas kausā ļoti labi nostartējuši Latvijas dejotāji Romāns Dobrecovs un Violeta Ļevčenko, kuri 21 pāra konkurencē iekļuva pusfinālā un izcīnīja 10.vietu, informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Eiropas kauss tāpat kā Eiropas čempionāts notiek reizi gadā, taču tur startē nevis divi, bet gan viens pāris no valsts. Polijā sacentās divdesmit vienas valsts pāri. Latviju pārstāvēja pagājušajā gada Latvijas vicečempioni un kopā nepilnus divus gadus dejojošie Romāns Dobrecovs un Violeta Levčenko, kuriem šīs bija pirmās kopīgās šāda līmeņa sacensības. Ar iepriekšējiem partneriem viņi mūsu valsti augstāka līmeņa sacensībās bija pārstāvējuši vairākkārt.

Dēļ ieviestajiem ierobežojumiem vairāk nekā pusgadu nebija notikuši ne čempionāti, ne kausi, tāpēc Elblongā Eiropas kausā bija viens no spēcīgākajiem pēdējo gadu sastāviem. Tāpēc Dobrecova un Ļevčenko iekļūšana pusfinālā un desmitās vietas izcīnīšana ir uzskatāma par ļoti labu panākumu.

Uzvaru izcīnīja pasaules un Eiropas čempioni Evaldas Sodeika un Ieva Zukauskaite no Lietuvas, kuriem nedaudz tuvāk nekā citas reizes bija pasaules vicečempioni Frančesko Galupo un Debora Pačīnī no Itālijas. Godalgoto trijnieku noslēdza pasaules un Eiropas čempionātu finālisti no Igaunijas Madiss Abels un Aleksandra Galkina. Fināla sešiniekā iekļuva arī Vācijas, Krievijas un Rumānijas dejotāji.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi