Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

Livonietis Tatu saglabā otro vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā Baltijas Top līgā regbijā

Spēcīgā Latvijas regbija kluba “Baltic XL”/Livonia” spēlētājs Džeks Tatu joprojām ir labāko trijniekā rezultatīvāko spēlētāju sarakstā Baltijas Top līgā regbijā, bet komandas biedrs Enzo Beltramino ir ceturtais ražīgākais piezemējumu veicējs līgā, informē RK “Livonia” pārstāvis Ivars Bācis.

Spēcīgajā Baltijas Top līgā ir sākušās spēles par vietu sadali. “Baltic XL/Livonia”, otro reizi šajā sezonā pārspējot pērnā gada 3. vietas ieguvējus Viļņas “Geležinis Vilkas”, gan ieguva piekto vietu, gan arī apliecināja vēlreiz, ka ir labāko četrinieka komanda kā iepriekšējos divus gadus.

Savukārt “Baltic XL/Livonia” divi spēlētāji Džeks Tatu un Enzo Beltramino turpina priecēt ar savu paveikto un augstām vietām katrs savā rezultativitātes rādītājā. Baltijas Top līgā ir divi spēlētāji, kuri pārsnieguši simts punktu robežu. Viens no tiem ar 111 punktiem ir līderpozīcijās esošais Arnas Prielaidis no “Baltrex”, bet otrs neviens cits kā Tatu no “Baltic XL/Livonia”.

Pēc septembra beigās pārliecinošās uzvaras pār “Miesniekiem” Tatu ar 78 punktiem ieņēma trešo vietu, taču pēc ļoti rezultatīvas spēles pret Viļņas dzelzs vilkiem, kurš Džeks guva 24 punktus, livonietis ir ar 102 punktiem ir pakāpies uz otro vietu, uz trešo pozīciju nobīdot iepriekšējo līderi Eimantu Bagarausku.

Lai arī vairs nav trijniekā, tomēr augsto ceturto vietu piezemējumu ziņā ieņem “Livonia” kapteinis Enzo Beltramino. Iepriekš viņš ar 6 piezemējumiem bija trešais, bet trauma liedza “Čipijam” piedalīties pēdējās divās spēles, tāpēc tagad jāieņem 4. vieta. Pirmajā trijniekā ar 9, 10 un 11 piezemējumiem ir tikai vienas komandas – “Baltrex” – spēlētāji, līderpozīcijās atrodoties Kestutim Karbauskam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi