Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Šāvējai Rašmanei septītā vieta Pasaules kausa posmā junioriem

Talantīgā Latvijas šāvēja Agate Rašmane otrdien izcīnīja septīto vietu Vācijas pilsētā Zūlā notikušā Pasaules kausa posma sacensībās junioriem šaušanā ar pneimatisko pistoli 25 metru distancē.

Pusfinālā pirmajos četros mērķos latviete no 20 šāvieniem trāpīja 11 reizes, kas viņai deva piekto pozīciju. Tomēr piekto mērķi nesasniedza neviens no Rašmanes raidītajiem šāvieniem, un ar 11 precīziem raidījumiem Latvijas sportiste sacensības noslēdza septītajā pozīcijā.

Finālā, kurā sacentās divas labākās pusfinālistes, triumfēja korejiete Euna Koha.

Tikmēr ceturto vietu piecu komandu konkurencē šaušanā ar pneimatisko pistoli 25 metru distancē ieņēma Latvijas puišu izlase.

Individuālajā ieskaitē Latvijas karognesējs pirmo Eiropas spēļu Baku atklāšanas ceremonijā Lauris Strautmanis ar 572 punktiem izcīnīja trešo vietu, bet 21.pozīcju ar 543 punktiem ieņēma Emīls Vesermanis. Tikmēr 24.pozīciju ar 537 punktiem ieņēma Gvido Cvetkovs, bet par punktu mazāk ieguva un vietu zemāk ierindojās Kristaps Smilga, kamēr ar 534 punktiem 27.pozīciju ieņēma Rihards Zorge.

Kopvērtējumā, kurā tika ņemti vērā trīs labākie rezultāti, Latvijas komanda ar 1651 punktu ieņēma ceturto vietu, par 19 punktiem atpaliekot no trešās vietas ieguvējas Austrālijas.

Kā zināms, Rašmane svētdien izcīnīja trešo vietu desmit metru distancē ar gaisa pistoli, kamēr Latvijas puiši pirmdien guva otro vietu komandu sacensībās 50 metru distancē ar pistoli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi