Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Vasiļevskis: Pārāk daudz jau negribēju - tikai iekļūt finālā

"Nezinu, nu jau jāsaka —  kā vienmēr. Tā jau kļūst par tradīciju — kā lielie mači, tā nekā," uz laikraksta Diena jautājumu - kas notika, Eiropas vieglatlētikas čempionāta mix zonā pēc neveiksmīgajām kvalifikācijas sacensībām sacīja šķepmetējs Vadims Vasiļevskis.

"Varu derēt, ka nākamajos mačos ar pirmo metienu uzmetīšu 84 vai 85 metrus. Tiešām nezinu, kas notiek. Kā apsēsts!" turpināja Vadims. Iesildīšanās laikā viss esot bijis kārtībā. «Nebija nekādu problēmu līdz brīdim, kad sākās sacensības. Ar ieskrējienu viss bija labi, vienīgi celiņš tajā vietā pirms metiena bija izdangāts. Bet visiem jau viens sektors.» Par tehnisko izpildījumu lielāka skaidrība būšot pēc konsultēšanās ar treneri Valentīnu Eiduku. Pirmos pieņēmums Vasiļevskis gan izteica. «Šķiet, ka atkal ar ķermeņa augšdaļu pārāk rāvu, sasteidzu metienus. Par daudz metu tikai ar roku.» Gribēšana ļoti liela neesot bijusi. «Pārāk daudz jau negribēju — tikai iekļūt finālsacensībās. Pirmajai grupai rezultāti nebija pārāk augsti. Sapratu, ka ar 80 metriem vajadzētu pietikt.»

Vasiļevskiem ieskiatīts netika neviens no trim metieniem, gana tālu no fināla bija arī Ainārs Kovals (76,32) un Zigisumunds Sirmais  (72,42). Finālā kā pēdējais iekļuva Gabriels Vallins (Zviedrija) ar 78,89 m tālu metienu, tikpat arī vācietim Tomasam Roleram, kuram bija vājāks otrs labākais rezultāts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi